Contact Klantenservice Winkelzoeker

Dior expertise

fragrance-top

PARFUM

MEER DAN 70 JAAR
EINDELOZE CREATIVITEIT

Dior's onbegrensde creativiteit wordt belichaamd door Parfumeur-Créateur François Demachy, die zijn uitzonderlijke expertise wijdt aan het bedenken van de prachtige
Dior-parfums van vandaag en morgen.

q
fragrance1 fragrance1 fragrance2 fragrance2 fragrance3 fragrance3

BLOEMEN, BLOEMEN,
BLOEMEN,
VAN GRASSE
NAAR DE WERELD

De regio Grasse is nauw verbonden met de geschiedenis van Dior. Christian Dior besloot zich te vestigen in La Colle Noire om zijn eigen bloemen te kweken. Sinds 2006 heeft François Demachy, Dior Parfumeur-Créateur, exclusieve partnerschappen ontwikkelt met kwekerijen van Meirozen en Jasmijn bloemen om dit unieke gebied en de bijkomende expertise in stand te houden.

fragrance4 fragrance4 fragrance5 fragrance5 fragrance6 fragrance6
fragrance-2

DE ICONIScHE GEUREN

cover

Make-up

DIOR MAKE-UP
EEN ODE AAN KLEUR

" WAAROM ZOU JE VROUWEN DE CHARME EN PRESTIGE VAN KLEUR ONTNEMEN? "
Deze quote van Christian Dior inspireert elke creatie van het Huis, aangezien kleur de basis vormt van de moderne en innovatieve geest van Dior.

make-up-header

Peter Philips
CREATIVE & IMAGE
DIRECTOR
VOOR
DIOR MAKE-UP

Peter Phillips, bekend om zijn unieke en revolutionaire stijl, deelt een verlangen naar schoonheid, elegantie, innovatie en eerlijkheid met Dior. Met deze gedachte creëert hij elk seizoen de nieuwe make-up voor Dior.

philips1 philips234 philips1 philips234

GEBOREN ACHTER DE
SCHERMEN:
PROFESSIONELE
MAKE-UP EXPERTISE

Zes keer per jaar creëert Peter Phillips een make-up look voor de Dior modeshows. Onder zijn leiding, zetten de make-up artists al hun expertise in tijdens de hectiek achter de schermen, waardoor couture en make-up samenkomen en elkaar versterken.

makeup1 makeup1 makeup2 makeup2

Make-up essentials

makeup_cover_2

HUIDVERZORGING

50 JAAR BLOEMENWETENSCHAP

Dior verzorging zet Christian Dior's passie voor bloemen voort. De uitzonderlijke bloemeningrediënten in de verzorgingsproducten versterken de schoonheid van iedere vrouw, terwijl ze zacht zijn voor de huid en respectvol voor de natuur.

skincare_cover_1
slincare1 skincare1

DE BLOEMENWETENSCHAP
VAN DIOR
VANGT DE ONEINDIGE LEVENSKRACHT VAN BLOEMEN

Dior Wetenschap selecteert de meest uitzonderlijke bloemen in de natuur en laat deze op biologische wijze groeien in haar eigen tuin. De wetenschappers van Dior ontwikkelen innovatieve extractieprocessen om exclusieve ingrediënten te creëren, die worden getest in de 4 onderzoekscentra in Frankrijk en Azië.

skincare3 skincare4
skincare_cover_2

DE ICONISCHE VERZORGINGSPRODUCTEN

Met een ruim aanbod parfum, cosmetica en huidverzorging is ICI PARIS XL dé beautyspecialist van Nederland. Ontdek onze acties, promoties, beauty tips en vind een ICI PARIS XL winkel bij jou in de buurt. Bestel onze producten ook eenvoudig online!