Contact Klantenservice Winkelzoeker
 

sort=rankingOnBrandPage&text=&resultsForPage=18&openCategories=category%3A86901%3Acategory%3A8690102&categoryCode=8690102&q=%3ArankingOnBrandPage%3Acategory%3A8690102">

 GA TERUG

How-To

5X Musthave herengeuren voor de bruiloft

Als bruidegom mag een overheerlijke geur zeker niet ontbreken. Je bent tenslotte een hele dag in contact met mensen, en dus kan je maar best zeker weten dat je lekker ruikt. Bovendien zal deze geur telkens prachtige herinneringen boven halen. Het kiezen van een goede of bijpassende geur is dus absoluut geen eitje...Ontdek daarom onze 5 favorieten herengeuren voor je bruiloft!

Paco Rabanne - 1 Million

 

1 Million, de herengeur van succes! Deze geur is uitdagend, charmant en bevat een fris ‘pittig-leder’ akkoord wat het vuur van het mannelijk verlangen doet aanwakkeren. Een succesvol huwelijk kan deze geur je helaas niet garanderen, maar net als jij, gaat deze bestseller absoluut voor goud! Nog een verstuiving bij jouw aankomst in de bruidssuite, even ademhalen en... jouw romantische huwelijksnacht kan alvast van start gaan. Let’s do this!


how-to's

Jean Paul Gaultier - Le Male

 

Le Male, ook wel gekend als de originele matroos, is dé sexy en mannelijke geur van Jean Paul Gaultier. Deze unieke geurenharmonie van Lavendel, wat je doet denken aan de bekende geur van zeep, komt prachtig samen met de sensualiteit van Vanille en verspreid keer op keer zijn unieke visie op de mannelijkheid. Bij vele bruidegoms, is deze geur het symbool van vrijheid en verleiding.


how-to's

Hugo Boss - The Scent Absolute

 

The Scent Absolute van Hugo Boss, is een intense geurencombinatie van pittige gember wat jouw zintuigen leid naar de krachtige combinatie van maninkafruit en mondiawortel, omringd door de elegante vetiver. Een krachtig en verleidelijke geur wat lang blijft hangen op de huid en dus de bruidegom onweerstaanbaar maakt.


how-to's

Giorgio Armani - Stronger with you Freeze

 

Leg jij graag momenten vast? 'Stronger with you Freeze' van Giorgio Armani grijpt elk moment en bevriest het om deze voor eeuwig te laten duren. Deze geur is dynamisch, modern en vangt de verleidelijke energie van jou als bruidegom dankzij zijn elegante frisheid! Het word ook wel beschreven als een viering van het leven en samenzijn. Waar wacht je op? Het kan niet anders dan dat dit jouw geur is voor een lang en gelukkig liefdesleven!


how-to's

Intimacy - Intense

 

Deze geur is ideaal voor de zelfverzekerde bruidegom, wat zichzelf kent maar toch een vleugje mysterie behoudt. Deze geur voelt stoer maar tegelijk luxueus aan en behoud een perfect evenwicht tussen het intens warme temperament en de frisse energie. De perfecte geur waarmee de bruidegom die op het moment van de waarheid, zelfzeker ‘Yes, I Do’ en vastberaden uitkijkt naar een nieuw avontuur met de liefde van zijn leven.


Hebben we jou geïnspireerd en heb je een herengeur gespot die perfect is voor jouw bruiloft of heb je nog niet de perfecte bruidsparfum gevonden? Bekijk dan hier al onze herengeuren.

 

 GA TERUG

 

Met een ruim aanbod parfum, cosmetica en huidverzorging is ICI PARIS XL dé beautyspecialist van Nederland. Ontdek onze acties, promoties, beauty tips en vind een ICI PARIS XL winkel bij jou in de buurt. Bestel onze producten ook eenvoudig online!