Contact Klantenservice Winkelzoeker
Deze zomerserums laten je huid stralen – Beauty Blog

Deze zomerserums laten je huid stralen

Gepost op 29/06/2020 in Skincare
zomerserums_headerbeeld_1900x1070

Hoe houd je je huid gezond en stralend in de zomer? Met een van de vele fijne zomerserums! Die geven je huid precies die intensieve verzorging die ze nu nodig heeft.

Serums zijn lichte vloeistoffen die boordevol actieve werkstoffen zitten. Serums zijn bedoeld om je huid een extra intensieve verzorging te geven en specifieke huidproblemen aan te pakken. Je gebruikt ze als aanvulling op je dagelijkse gezichtsverzorging. Voelt je huid in de zomer wat vetter? Dan kun je er ook voor kiezen om een serum te gebruiken in plaats van je gebruikelijke nachtverzorging. Zo heb je wel de intensieve verzorging, maar niet dat rijke, volle gevoel van een crème.

Hoe breng je een serum aan?

Omdat serums zo geconcentreerd zijn, heb je er maar een paar druppels van nodig. Verdeel het serum over je vingertoppen en breng het aan op je huid. Maak ronddraaiende bewegingen met je vingertoppen om het serum goed in te masseren. Laat het serum even intrekken en ga dan verder met je skincare routine

Dit is de juiste volgorde om een serum aan te brengen: reinigen, serum, dagcrème, zonbescherming.

Welke serums gebruik je in de zomer?

In de zomer is je huid vaak vochtarm dankzij de zon, de wind en de airco. Serums die zorgen voor extra hydratatie zijn juist nu een goed idee! Ook serums met antioxidanten zijn fijn om in de zomer te gebruiken. Ze helpen je huid herstellen van zonschade en gaan vroegtijdige huidveroudering tegen. Heeft de zon gezorgd voor pigmentvlekken, dan kan een verhelderend serum helpen om je huid weer egaler van teint te maken. Zo zie je: voor elk huidprobleem bestaat een serum op maat! Welk zomerserum ga jij gebruiken?

PS: ook voor je haar zijn er heerlijke haarserums. Perfect voor een intensieve zomerverzorging!

Dit serum beschermt je in de stad

Het Powercell Skinmunity Youth Reinforcing Serum van Helena Rubinstein is onlangs weer vernieuwd. De formule is krachtiger en werkt nu nóg beter om je huid in de zomer te beschermen tegen de impact zonlicht, luchtvervuiling en een drukke lifestyle. Het serum verbetert je huidkwaliteit en voorkomt een doffe teint.

Dit serum helpt je huid vernieuwen

Wil je jouw huid de hele zomer (en lang daarna) stralend en stevig houden? Dan is Corrigerend Perfectionerend Serum tegen Huidveroudering van ICI PARIS XL iets voor jou. Het serum maakt je huid gladder, vermindert rimpels en zorgt voor een stralende teint.

Dit serum herstelt ook onzichtbare schade

Soms heb je meerdere huidzorgen tegelijk. Dan zie je fijne lijntjes én een doffe teint. Of pigmentvlekken én minder stevigheid. Clinique Smart Custom Repair pakt al jouw zomerse huidzorgen tegelijk aan en herstelt zelfs schade die je nog niet ziet. Voor een zichtbare verbetering binnen 12 weken.

Dit serum geeft intensieve hydratatie

Merk je dat je huid strakker aanvoelt nu het zomer is? Dat komt omdat zon, wind, water en airco allemaal vocht aan je huid onttrekken. Met een superhydraterend serum op basis van hyaluronzuur hou je het vochtpeil van je huid op niveau. Probeer Novexpert Booster Serum maar eens.

Dit serum vermindert pigmentvlekken

Pigmentvlekken ontstaan door blootstelling aan de zon. En hoe ouder je wordt, hoe sneller die vlekken opduiken. Een verhelderend serum als Filorga Dark Spot Corrector Serum maakt de vlekken lichter van kleur en je teint egaler. Breng het serum aan over je hele gezicht en geef extra aandacht aan de pigmentvlekken.

Dit serum verfijnt je poriën

In de zomer kun je sneller last hebben van een vette huid en dus ook van grove poriën. In dat geval kies je een serum dat die poriën verfijnt en je huid zacht en glad maakt. Estée Lauder Idéalist verbetert de huidtextuur, maakt je teint mooi egaal en laat jouw huid weer stralen.

Dit serum is rijk aan antioxidanten

Antioxidanten zijn je beste vriend als je jouw huid zo lang mogelijk jong wilt houden. Daarmee repareer je de schade die zonlicht, vervuiling of stress veroorzaken. De blauwe fase in Lancôme Advanced Génifique bestaat voor 98% uit antioxidanten! Een jeugdigheidsserum met een krachtige werking dus - en toch mild genoeg voor de gevoelige huid.

Dit serum kalmeert je vette huid

Heeft jouw gecombineerde of vette huid de neiging om te gaan glimmen als het warm wordt? Sérum Intensif with Tropical Resins van Sisley is een geconcentreerd serum met zuiverende werkstoffen. Het gaat glimmen tegen, verfijnt de huidstructuur en kalmeert je huid. Zo blijft je huid de hele zomer in balans.