background image
Mijn Winkelmandje
Singles, zó maak je het beste van Singles Day – Beauty Center

Singles, zó maak je het beste van Singles Day

Gepost op 08/11/2021 in Skincare

PSSST…

Singles, zó maak je het beste van Singles Day 

Op 11 november is het Singles Day: een dag waarop vrijgezellen het leven des te meer mogen vieren. Om die reden shop je véél producten met korting. Nog geen plannen? Wat dacht je van een avondje online shoppen in wellness-sferen? Precies. Dat dachten wij ook. En hoe jij dan de allerbeste singles night of the year maakt, lees je hier.  

1. Silent mode
Vrienden, dates, Instagram: het kan allemaal wel even wachten. Vanavond draait om jou en dat betekent géén stoorzenders. Zet je telefoon daarom op ‘silent mode’. Beter nog: zet ‘m uit! Thank us later. 

2. De juiste setting
Start met het opzetten van de ICI PARIS XL Spa Playlist op Spotify. Rustgevende muziek zorgt ervoor dat jij kunt ontspannen. Wel nu: kijk even rond. Is jouw huis op dit moment net iets te rommelig? Maak dan even een opruimrondje. Eerlijk is eerlijk, een opgeruimd huis zorgt voor een opgeruimd hoofd. Steek meteen wat kaarsen aan –  geurkaarsen, het liefst! Mocht je die nog niet hebben, tippen wij je bij deze de geurkaarsen van Scento. Aanrader. 

Sfeerproducten

> van resultaten

3. Cleansing 
Tijd om je make-up eraf te halen en je huid schoon te maken. Nu je toch wat me-time hebt ingelast, kun je net zo goed all out gaan. Vul de wasbak met heet water, doe er twee druppels cleanser in en ga erboven hangen met een handdoek over je hoofd. Na vijf tot tien minuten staan je poriën open – tijd voor reiniger één, op oliebasis. Hiermee haal je make-up, talg en vuil van je gezicht. Klaar? Dan mag reiniger twee, op waterbasis, tevoorschijn komen. Die zorgt ervoor dat er echt geen kleine restjes achterblijven.  

Cleansing producten

> van resultaten

4. Haarmasker 
Het liefst gebruik je ‘m wekelijks, maar dat schiet er nog wel eens bij in. Dat weten wij ook.  Het allermooiste (en meest verzorgende) resultaat krijg je wanneer je het haar eerst wast. De haarschubben gaan dan namelijk openstaan en daardoor kan het masker beter intrekken. Droog je haar vervolgens af met een handdoek en breng het masker aan. Laat het minimaal een uur zitten. Of, nog beter, ga ermee slapen en was je haar de volgende dag goed uit met een verzorgende shampoo. Het resultaat is geweldig. 

Haarmasker producten

> van resultaten

5. Badritueel
Heb jij een bad thuis? Lucky you! Wissel je douche in voor een lekker ontspannend badritueel! Extra fijn, want dan kun je het haarmasker hiermee combineren. Je kunt dit zo luxe maken als je wilt. Gebruik bijvoorbeeld een verzorgende badolie, bruisbal of lekkere badschuim. De keuze is reuze. En bedenk even; bad, haarmasker, kaarsjes, playlist…  

Badritueel producten

> van resultaten

6. Finishing touch 
Nog één ding. En dan kun je op de bank ploffen om door de romantische komedies op Netflix te scrollen. Door het warme water in de douche of het bad is jouw huid wat droog geworden. Breng daarom een hydraterende crème aan op je lichaam én gezicht. Dat is niet alleen verzorgend, maar voelt en ruikt ook heerlijk. En dat wil je. Tevens een perfecte manier om je spa-moment mee af te sluiten, toch?  

Finishing touch producten

> van resultaten

Singles Day? Vaker! 
Zo’n Singles Day-ritueel is fijn, maar ook een pérfecte kans om even tot rust te komen. Zo’n momentje voor jezelf zorgt ervoor dat je kunt opladen. De ultieme gelegenheid om lekker uit te rusten en weer in balans te komen. Laten we van de Singles Day-routine daarom een maandelijks, of misschien wel wekelijks moment maken. Who’s in?!