Contact Klantenservice Winkelzoeker
Novexpert, pionier van de ultra effectieve Booster serums! – Beauty Blog

Novexpert, pionier van de ultra effectieve Booster serums!

Gepost op 09/10/2023 in Skincare
novexpert booster serums

Een no-nonsense merk met een effectieve comseticalijn. Booster serums die tot de wereldtop behoren dankzij hun clean formule en vegan ingrediënten. Benieuwd naar de nieuwste serums die een enorme meerwaarde kunnen zijn in jouw skincare routine? Dan is dit je kans!

Pionier in clean beauty

Het Franse merk Novexpert begon al in 2006 met het ontwikkelen van hoogwaardige anti-aging gezichtsverzorging. Vrij van allerlei ingrediënten die we vandaag als ‘verdacht’ aanmerken, omdat bijvoorbeeld vermoed wordt dat ze hormoonverstorend, giftig of irriterend voor de huid kunnen zijn. Zo bood Novexpert bijvoorbeeld al sinds 2006 een vegan assortiment aan, lang voordat dit hip en trending werd. De producten bevatten ook al geen microplastics, nog lang voordat dit in de media in de kijker stond. Novexpert was én is met andere woorden de tijd ver vooruit en staat dan ook bekend als dé pionier in Clean Beauty!

Booster serums, 100% natuurlijk

Het kloppende hart van het merk: de hoog gedoseerde Booster serums. Allemaal 100% natuurlijk van samenstelling, geen synthetisch conserveringsmiddel en pakken elk een specifieke huidconditie aan. Je kunt ze enkel of vermengd gebruiken met een dag- of nachtverzorging, waardoor ze toegankelijk zijn voor elk huidtype. Naast de schone samenstelling vallen deze Booster serums eerst en vooral op door hun zeer hoge dosering aan kwalitatieve actives die de huidconditie opmerkelijk verbeteren.

Koningin van hyaluronzuur

Het meest bekende Novexpert serum is ongetwijfeld het Booster serum with Hyaluronic acid. Novexpert past in dit serum 4 verschillende hyaluronzuurmoleculen toe waardoor dit kostbare ingrediënt in alle lagen van de huid kan doordringen en niet alleen zorgt voor ultieme hydratatie, maar ook resulteert in een stevigere huid dankzij de collageen-synthese. Dit Novexpert booster serum bevat 3,2% puur hyaluronzuur en is daarmee het hoogst gedoseerde serum op dit gebied.

Nieuw: Booster serum with Green Tea Polyphenols en Pro-Collagen Booster serum

Dit jaar heeft Novexpert maar liefst 2 nieuwe Booster serums gelanceerd, waarmee het merk maar liefst vijf Booster serums aanbiedt. Voor een gedehydrateerde en/of verslapte huid is het Booster serum with Hyaluronic acid jouw redder in nood! Wie last heeft van een droge huid die extra voeding nodig heeft, introduceert het Beauty Oil serum with 5 Omegas in zijn/haar skincare routine. Dé ultieme anti-oxidant bescherming bieden? Dat doe je met het Vitamin C Booster serum! De newbies in onze collectie? Het Booster serum with Green Tea Polyphenols én het Pro-Collagen Booster serum. De ene om pigmentvlekken en andere huidverkleuringen te verminderen én voorkomen en de andere die als ultieme collageen-booster fungeert. Hierdoor wordt de huid optimaal ondersteund in het vertragen van huidveroudering.

Zelf ontwikkeld én gepatenteerd? Novaxyline, ideaal voor een jeugdige uitstraling!

Dankzij het door het merk ontwikkelende en gepatenteerde Novaxyline is Novexpert erin geslaagd om een huidverjongende formule te ontwikkelen. Wat je ervan mag verwachten? Complete eliminatie van schadelijke zombiecellen én de collageen-17 synthese in de epidermis met 130% laten toenemen, terwijl de collageen-synthese in de dermis met 45% toeneemt. Verbluffende testresultaten van het serum laten een 28% dikkere dermis en 38% rimpelreductie zien. De testgebruikers van dit booster serum rapporteerden dan ook een gladdere huid en maar liefst 95% aan zichtbare rimpelreductie in gemiddeld 28 dagen. Hiermee bewijst Novexpert opnieuw dat het merk op het gebied van anit-aging op de meest prioritaire plaats staat.

1135775
1135831
1135845
1199757
1247329

Ontdek je graag alle voordelen van deze pionier in clean beauty? Neem dan snel een kijkje op de pagina van Novexpert’s assortiment!