Contact Klantenservice Winkelzoeker
Skintype Special I: De herfstfavorieten van Annyssia en Valerie – Beauty Blog

Skintype Special I: De herfstfavorieten van Annyssia en Valerie

Gepost op 29/09/2021 in Skincare

UNIQUELY YOU

Skintype Special I: De herfstfavorieten van Annyssia en Valerie

Net zoals je van garderobe verandert, zo vraagt ook jouw huid in de herfst om iets anders. Het koudere weer en de daling van de luchtvochtigheid kunnen namelijk voor een geïrriteerde en droge huid zorgen. Voeg daar de warmte van de kachel aan toe en er ontstaat een ware nachtmerrie voor je huid. Onze Beauty Advisors Annyssia (met een normale huid) en Valerie (met een droge en gevoelige huid) vertellen je wat hun favoriete verzorgingsproducten zijn deze herfst en laten je zien hoe je deze gebruikt.

Stappenplan

Annyssia

  1. Lagere temperaturen buiten vragen om een rijkere cleanser. Annyssia reinigt haar gezicht met de DHC Deep Cleansing Oil. Breng aan op een droge huid, masseer in en laat de olie met een paar druppels water veranderen in een milk. Spoel grondig af.
  2. Annyssia exfolieert haar huid op milde wijze met Filorga Scrub & Detox. Breng met zachte, ronddraaiende bewegingen aan op een vochtige huid en spoel af.
  3. Het Hydra-Filler Mask van Filorga zorgt ervoor dat de huidbarrière van Annyssia’s huid sterker wordt, waardoor er minder vocht kan ontsnappen. Hierdoor is haar huid de hele herfst goed gehydrateerd. Breng het sheet mask aan en laat 15 minuten zitten. Masseer het resterende serum in de huid.

Valerie

  1. De gevoelige en droge huid van Valerie heeft baat bij een cleanser met zo min mogelijk uitdrogende ingrediënten. Pure Micellar Cleansing Water van ICI PARIS XL bevat korenbloemwater dat haar gevoelige huid kalmeert. Breng aan met een wattenschijfje.
  2. De milde Face Scrub van Clay and Glow bevat zacht scrubbende jojobadeeltjes die mild zijn voor de gevoelige huid van Valerie. Breng met zachte, ronddraaiende bewegingen aan op een vochtige huid en spoel af.
  3. Valeries droge huid krijgt een oppepper dankzij het Clay and Glow Detoxifying Pink Clay Mask. Omdat het masker geen parfum en alcohol bevat, is-ie ideaal voor de gevoelige huid van Valerie. Breng aan met een penseel, laat 10 minuten intrekken en verwijder met een vochtige, warme doek.
  4. Dior Capture Totale voedt en verzorgt de huid van Valerie. Door de hoge dosering hyaluronzuur zorgt de moisturizer voor voldoende hydratatie tijdens de gure herfstmaanden.

Product list:

859618
1014598
1091542
1089064

Meer tips?

Bekijk de andere specials van deze Beauty Advisors: