background image
Mijn Winkelmandje
Krijg een stralende huid in 7 dagen! – Beauty & YOU

Krijg een stralende huid in 7 dagen!

Gepost op 27/12/2017 in Skincare
1900x1070_Stralende huid

Heb je tijdens deze koude maanden last van een doffe huid? Dan is onze glow challenge perfect voor jou: in 7 dagen krijgt je huid haar stralende glans terug. Doe je mee?

Dag 1: scrub je schoon

Start de week met een dieptereiniging. Verwijder ’s avonds al je make-up met make-up remover en een milde face wash. Scrub je huid vervolgens met een zachte scrub, zoals de Reborn Scrub van Bergman Beauty Care.

Dag 2: hydrateren kan je leren

Om te stralen heeft je huid voldoende hydratatie nodig. Drink vanaf vandaag 8 grote glazen water per dag én verzorg je huid met een vochtverzorgend masker. Onze favorieten zijn het Verwennend Masker van Ioma en Superaqua van Guerlain.

Tip: een hydraterend masker mag je gerust de hele dag of nacht laten zitten.

 

Dag 3: het betere kneedwerk

Essentieel voor een mooie glow is een goede doorbloeding van je huid. Die stimuleer je door je huid zacht te masseren. Breng een rijke crème of voedende olie aan zoals Sisley Black Rose Precious Face Oil en breng die cirkelend, kloppend of drukkend aan.

Dag 4: kleur op je bord

Een mooie huid komt ook van binnenuit. Vandaag neem je daarom je menu eens kritisch onder de loep. Eet je genoeg groenten en fruit? Die zijn namelijk essentieel voor die mooie glow. Bosbessen en frambozen zitten vol antioxidanten, terwijl broccoli en kiwi’s rijk zijn aan vitamine C. Laad je winkelkarretje dus vol met kleurrijk lekkers!

Dag 5: back to basics

Ook slaap en ademhaling hebben invloed op je huid. Kruip daarom vandaag eens een uurtje vroeger in bed en trek 10 minuten uit om te mediteren. Zoek een rustige plek op, steek een fijne geurkaars aan zoals Candle Campagne van Sisley en sluit je ogen. Adem nu diep en langzaam in en uit vanuit je buik terwijl je je gedachten laat ronddwalen. Zennnnnnnnn.

Dag 6: maak je penselen schoon

Foundation, poeder, blush: make-up is fantastisch om je huid te perfectioneren. Vergeet niet om je tools regelmatig schoon te maken. Maak vandaag een sopje van lauw water en een milde zeep, maak je kwasten daarin schoon en laat ze liggend drogen. Dan zijn ze morgen weer als nieuw.
Penselenreiniger van BE Creative Make Up

Dag 7: finishing touch

Tijdens de laatste dag van onze glow challenge is het tijd voor een hydratatieboost. Daarvoor gebruik je een sheetmasker, zoals Filorga Hydra Filler Mask. Laat het masker een kwartier op je huid liggen zodat de vochtinbrengende ingrediënten hun werk kunnen doen.