background image
Mijn Winkelmandje
Dit zijn de leukste gifts voor jouw valentijn – Beauty Center

Dit zijn de leukste gifts voor jouw valentijn

Gepost op 06/02/2022 in Skincare

PSSST…

Dit zijn de leukste gifts voor jouw valentijn 💘

Laat jouw valentijn weten hoe leuk en lief je hem of haar vindt met een mooi en origineel valentijnscadeau. Bij ICI PARIS XL hebben we alles in huis om te verrassen en verwennen, en weten we als geen ander waar we jou en je lover, moeder, zusje of bestie blij mee maken. Waar we dit jaar voor gaan? Sharing is caring! Met deze cadeaus leg je jouw valentijn in de watten en geniet je zelf óók.

Romance & Candlelight
Voor op de badrand, op tafel tijdens een romantisch diner, of gewoon voor moody lights tijdens een avondje samen: de XL-geurkaarsen van Scento branden urenlang en ruiken stuk voor stuk verslavend lekker. “Black Vanilla & Snowdrop” bijvoorbeeld, hult jullie thuis in een heerlijke warme geur.

Samen douchen
Onder de douche allebei een eigen showergel of -foam? Nergens voor nodig! Ook onder de douche geldt: sharing is caring. Een lekker ruikende unisex shower foam is bijvoorbeeld Scento Shower Foam Nashi Pear & Vanilla. Ook bij Philosophy vind je showergels met geuren die bij iedereen in de smaak vallen, zoals Senorita Margarita. Wil je echt uitpakken deze Valentijnsdag en heb je bij Scento een geur gevonden die jullie helemaal het einde vinden? Maak jouw collectie dan compleet met de bijpassende geurkaars, geurstokjes of handcrème.. Als je daar zijn (of haar) hart niet mee steelt…

This is (for) Us!
Een geur alleen voor hem of haar? Niet deze Valentijnsdag! Geef je lover een eau de toilette cadeau waar jullie sámen van kunnen genieten. Een heerlijk unisex parfum bevat geurnoten, zoals sandelhout, vanille, citrusfruit en roze peperakkoorden. Een verrassende variant is Zadig&Voltaire This is Us!, een sensuele geur met vanille en patchouli. 

Cozy homegeuren
Woon je samen met je lover, je bestie of bij je ouders? Het perfecte cadeau om samen te genieten is een cozy geur voor in huis. Met heerlijke geurstokjes haal je warmte, frisheid of juist een zwoele geur in huis. Scento Vanilla & Musk ruikt warm en zoet, terwijl de geur van Fig & Sandalwood heerlijk mediterraan ruikt. Er is voor iedereen dus wat wils!