Contact Klantenservice Winkelzoeker
De go-to producten van Celeb Dads! – Beauty Blog

De go-to producten van Celeb Dads!

Gepost op 10/05/2019 in Mannen
DUBLIN, IRELAND - JULY 11:  Prince Harry, Duke of Sussex visits Croke Park, home of Ireland's largest sporting organisation, the Gaelic Athletic Association on July 11, 2018 in Dublin, Ireland.  (Photo by Samir Hussein/Samir Hussein/WireImage)

Gezichtsverzorging alleen voor vrouwen? Onzin! Verwen newborn vaders met handige producten om wallen weg te werken of de huid een oppepper te geven. Geïnspireerd op de favorieten van bekende vaders. Hiermee is hij hip én verzorgd!

Beautygeheimen ontrafeld

Altijd al willen weten wat het geheim is achter Ryan Reynolds’ zijn perfect getrimde baard of hoe David Beckham aan zijn stralende huid komt? Wij deden onderzoek naar de verzorgingsroutine van beroemde vaders, ontdekten hun geheimen en delen ze hier met jou!

1

Trendy trimmer

Als het goed genoeg is voor Ryan Reynolds, dan is het goed genoeg voor iedereen. Deze Shaver Series 5000 van Philips scheert de baard snel en met precisie. Handig voor die haastige ochtenden!

2

Powershower

Lang douchen zit er niet meer in nu er een baby’tje in huis is. Alles moet snel en efficiënt gebeuren. Daarom is deze Shampoo & Showergel van Clarins zo handig. Een snelle oppepper voor het lichaam, de haren én het humeur!

3

Don’t stress, stay fresh

De stress van een rode loper valt in het niet bij de spanningen van het verzorgen van een pasgeboren baby. Een goed werkende deodorant is dus geen overbodige luxe. De Day Control Deodorant van Biotherm gaat onaangename geurtjes tegen en vermindert transpiratie tot wel 48 uur lang!

4

Koninklijke wallen

Zelfs Prins Harry kan erover meepraten; een pasgeboren baby is niet bevorderlijk voor de nachtrust. Om toch een beetje fris voor de dag komen, pak je die wallen aan met de Anti Fatigue Depuffing Eye Gel van Clinique. Een verkoelende roller voor een frisse blik!

5

Schoonheidsslaapje

Het beetje slaap dat drukke vaders krijgen, kunnen ze het beste benutten door een verzorgende nachtcrème te gebruiken. Gebruik net al David Beckham de Age Fitness Nachtcrème van Biotherm, deze voedt en hydrateert de huid. Zo wordt hij zelfs na weinig slaap wakker met een frisse teint!