Contact Klantenservice Winkelzoeker
Laat waterproof mascara smelten als sneeuw voor de zon met deze oogmake-upremovers! – Beauty Center

Laat waterproof mascara smelten als sneeuw voor de zon met deze oogmake-upremovers!

Gepost op 13/02/2023 in Make-up
oogmakeup remover waterproof

Je kent het wel: je hebt dé waterproof mascara en vloeibare eyeliner gevonden die de hele dag blijft zitten, door weer en wind. Maar als je ze moet verwijderen, dan sta je over de gevoelige huid van je oogleden te wrijven met weinig resultaat. Enter: oogmake-upremovers!

Welke make-upremover voor mijn waterproof mascara?

Tal van verschillende make-upremover formules… Waterproof mascara verwijderen zonder al te veel moeite? Gebruik een cleanser speciaal ontworpen voor waterproof make-up. Én er bestaan zelf make-upremovers speciaal gemaakt voor de ogen! De bekendste make-upremover voor waterproof oogmake-up is die met een tweefasenfomule, gebaseerd op water en olie. Graag een andere formule? Ga dan voor een foam, gel of balm make-upremover. Ze bieden allemaal hetzelfde resultaat… een gereinigde huid. De keuze ligt bij jou!

Oogmake-upremover met tweefasige formule

Make-upremovers met een tweefasenformule bestaan uit twee vloeistoffen: water en olie. Meng ze goed voordat je de druppels op je wattenschijfje doet. De textuur: olieachtig, maar niet vettig. Make-upresten lossen moeiteloos op in het product en je gebruikt het zonder prikkend gevoel in je ogen. Zacht genoeg en ideaal voor gevoelige ogen en dragers van contactlenzen. Dé ideale make-upremover om jouw waterproof oogmake-up in een handomdraai te verwijderen!

BP_538157
BP_1149852
BP_810660
BP_1056010

Make-upremover balm en reinigingsschuim voor gezicht en ogen

De waterproof make-upremover van het type balm is erg trendy geworden. Waarom zo populair? Door de zalfachtige textuur die een paar minuten kan blijven zitten, voordat het met water wordt afgespoeld. Deze revolutionaire, nieuwe formule lost waterproof oog- en gezichtsmake-up in één keer op en reinigt de huid grondig.

Andere oog- en gezichtsreinigers zijn gel– of schuimcleansers. Sommige gelreinigers worden schuim bij het aanbrengen of bij contact met water. Het voordeel van schuimreinigers is dan weer dat ze hydrateren en de pH van de huid behouden.

Dit soort make-upremovers wordt met de handen op het gezicht en de ogen aangebracht, waarbij het product met roterende bewegingen in de huid wordt gemasseerd, en je met lauw-warm water afspoelt.

BP_1186156
BP_554754
BP_742123
BP_1181074
BP_1170789

Verzorg je ogen ook met een moisturizer

Wanneer je jouw oogmake-up verwijdert, hydrateer je beste ook meteen de zone rond je ogen. De huid onder je ogen is erg dun en kan verzwakken tijdens het verwijderen van make-up. Vergeet dus niet om naast jouw vaste skincare routine ook altijd een hydraterende oogcrème aan te brengen. Je kunt ook af en toe een oogmasker maken met oogpatches die actieve ingrediënten en vitaminen bevatten. Ze verminderen donkere kringen en rimpels voor een frisse en jeugdigere uitstraling. Hello fresh you!

BP_1184238
BP_318224
BP_1103827
BP_1114474

Wil je nog meer beautyproducten ontdekken? Neem dan snel een kijkje op onze ICI PARIS XL webshop!