Contact Klantenservice Winkelzoeker
Zo kies je de perfecte kleur oogschaduw voor jouw oogkleur! – Beauty Blog

Zo kies je de perfecte kleur oogschaduw voor jouw oogkleur!

Gepost op 10/02/2023 in Make-up

Benieuwd naar welke oogschaduwkleuren jouw ogen het beste laten uitkomen? En ben je daarbij ook op zoek naar een look waarmee je jouw date op Valentijn kunt verbazen? Vind hier een lijstje met inspiratie, bestaande uit verschillende merken, types én kleuren. Zoek naar jouw favoriete kleur om je dream make-uplook helemaal top te maken!

Welke oogschaduw bij blauwe of grijze ogen?

Met welke kleur laat je jouw Valentijn verdrinken in die oceaanblauwe ogen van je? Ga je het liefst voor een koelere make-up look? Je verwacht het misschien niet, maar neem dan een oogschaduwtint die even blauw is als jouw ogen of naar het blauwgroene neigt.

Je kunt ook een warmere look combineren met de blauwe oogkleur van je. Kies voor een combinatie van koperachtige, warme en oranje tinten om jouw ogen het beste te laten uitkomen! Ze zullen extra opvallen, dankzij het perfecte contrast tussen koel en warm.

BP_1152981
BP_977701
BP_1177812
BP_1098045

Welke oogschaduw bij groene of goudbruine ogen?

Go all the way als je groene of goudbruine ogen hebt! Een ruime keuze ligt voor je klaar. Hou je van een neutrale make-up look met een zachte uitstraling? Dan zijn nude-, kaki-, taupe- en bruinachtige kleuren ideaal voor jou. Fan van dat tikkeltje glam, maar niet te veel? Dan kun je nog kiezen voor een zachte glitter om een intensere blik te creëren.

Mag het iets gedurfder? Twijfel niet en geef je ogen een pinky touch. Met rozige, violetachtige en gouden tinten laat je jouw date kennismaken met de meest sprekende versie van jezelf! You go for it!

BP_1168675
BP_812606
BP_1130476
BP_1131834
BP_1175264

Welke oogschaduw bij bruine ogen?

Bruin. Een tint die je gegarandeerd laat stralen en waarmee jouw date verstelt staat van hoe opvallend bruine ogen kunnen zijn? Van de natuurlijke aardetinten die in dezelfde tint zitten als jouw ogen tot gouden sprankels die schitteren op je oogleden.

Maar wil je eens crazy gaan tijdens een avondje uit? Denk er niet te veel over na en kies de kleur waar jij de vibe voor voelt. Want jij staat écht met elke kleur! Ga voor lila, oranjeachtige tinten, legergroen of sparkly roos. K-e-u-z-e genoeg! Met glitters of zonder? Helemaal aan jou om dat te bepalen!

BP_1130476
BP_1097730
BP_1186177
BP_1177812

Wil je nog meer beautyproducten ontdekken? Neem dan snel een kijkje op onze ICI PARIS XL webshop!