background image
Mijn Winkelmandje
Deze vegan make-uppenselen móét je hebben – Beauty Center

Deze vegan make-uppenselen móét je hebben

Gepost op 12/10/2018 in Make-up
HB_Vegan_penselen_1900x1070

De zoektocht naar de ideale make-uppenselen is niet simpel. Te klein, te lang, te rond, te stugge haren … Gelukkig zijn er nu de vegan make-uppenselen van BE Creative Make Up die ook nog eens 100% cruelty free zijn!

Hoogkwalitatieve haren

De nieuwe generatie synthetische haren van de make-uppenselen van BE Creative Make Up zijn minstens even doeltreffend als hun natuurlijke tegenhangers, maar dan 100% cruelty free en vegan. En ze zijn ook nog eens makkelijker schoon te maken, zodat er geen make-uprestjes of bacteriën achterblijven.

Make-upmultitaskers

Eén penseel voor één product? Daar gelooft BE Creative Make Up niet in. Alle penselen zijn multi-inzetbaar, zodat jij enkel rekening moet houden met de vorm van het penseel en de dichtheid van de haren.

02 Flat Top Foundation Brush

De 02 Flat Top Foundation Brush van BE Creative Make Up is jouw onmisbare tool om foundation, bronzer en blush gelijkmatig aan te brengen. De zachte haren geven je een geairbrushte finish en een goede dekking.

04 Flat Top Buffing Brush

Om foundation en poederbronzer aan te brengen, zit je goed met de 04 Flat Top Buffing Brush van BE Creative Make Up. De haartjes zitten heel dicht op elkaar en laten zo elke imperfectie verdwijnen. Gebruik cirkelvormige bewegingen voor een volledige dekking.

07 XXL Ultrasoft Powder Brush

De ultrazachte 07 XXL Ultrasoft Powder Brush van BE Creative Make Up past zich aan aan de vorm van je gezicht voor een snelle applicatie en ongeziene resultaten. 

09 Sculpting Brush

De 09 Sculpting Brush van BE Creative Make Up verspreidt poeders gelijkmatig en brengt ze nauwkeurig aan dankzij zijn hoekige vorm. Hij blendt ook alle poeders moeiteloos: onmisbaar in je make-uptas!

10 Highlighter Fan

De platte 10 Highlighter Fan van BE Creative Make Up zorgt voor een vederlichte applicatie van highlighter, losse pigmenten en poeders. Je kan ’m ook gebruiken om overtollige make-up voorzichtig te verwijderen.

11 XXL Ultrasoft Face & Body Fan Brush

De 11 XXL Ultrasoft Face & Body Fan Brush van BE Creative Make Up is een echte multitasker die altijd de perfecte hoeveelheid product geeft. Dankzij de handige waaiervorm breng je contour, bronzer en highlighter sneller aan dan ooit.

12 Brow Brush & Spoolie 2-in-1

De 12 Brow Brush & Spoolie 2-in-1 van BE Creative Make Up heeft aan de ene kant een schuin penseel waarmee je perfect egale lijnen creëert. Met de spoolie aan de andere kant kam je wenkbrauwhaartjes in vorm en haal je overtollig poeder weg.

13 Eyeshadow Brush 2-in-1

De 13 Eyeshadow Brush 2-in-1 van BE Creative Make Up is alles wat je nodig hebt voor een volledige oogschaduw- look van A tot Z. Met het ronde uiteinde breng je oogschaduw uniform aan, met het smalle uiteinde omlijn je je ogen of vervaag je potlood en eyeliner.

17 Sharp Eye & Lip Liner Brush

De ultrascherpe 17 Sharp Eye & Lip Liner Brush van BE Creative Make Up zorgt ervoor dat je je eye en lip liner nog makkelijker kan aanbrengen en geeft ze een intense kleur.

18 Lip Brush

Dankzij de vorm van de 18 Lip Brush van BE Creative Make Up kleur je je lippen ultrasnel in voor een professioneel resultaat binnen enkele seconden.