Contact Klantenservice Winkelzoeker
Mascara Masters: alles over mascara – Beauty Blog

Mascara Masters: alles over mascara

Gepost op 08/02/2019 in Make-up

Voor een dramatische oogopslag is mascara onmisbaar. Maar welke doet nou wat? Creator Lamya geeft jou de beste mascara tips, laat je haar favorieten zien én legt uit welke ideaal is voor jóuw wimpers!

 

Rubber mascaraborsteltje

Wil je keurig gekamde wimpers, kies dan een mascara met een borsteltje van rubber. Die separeert je wimpers heel goed en geeft elk haartje extra lengte.

Onze tip: Lancôme Grandiose Mascara heeft een zwanenhalsborsteltje waardoor je moeiteloos bij elk wimperhaartje komt.

Harig mascaraborsteltje

Om je wimpers een natuurlijk volume te geven, kies je een mascara met een harig borsteltje. Die verdeelt de mascara subtiel en maakt je wimpers wel voller maar niet echt langer. Ideaal als je een bril draagt!

Onze tip: Estée Lauder Sumptuous Extreme Lash Multiplying Volume Mascara bevat wimperopbouwde vezels voor een stralende oogopslag.

Recht mascaraborsteltje

Mascara’s met een recht borsteltje zorgen voor extra veel lengte. Breng de mascara eerst alleen aan op de puntjes en ‘kam’ vervolgens je wimpers van de wortel tot de punt voor extra lengte.

Onze tip: Sisley Mascara So Intense bevat vitamines en maakt je wimpers binnen 4 weken langer en dikker.

Haartjes van kort naar lang

Mascaraborsteltjes waarbij de haartjes van kort naar lang lopen zijn ideaal als je een cateye-effect wilt. Je kunt er de buitenste korte haartjes goed mee pakken waardoor je blik extra open wordt.

Onze tip: Helena Rubinstein Lash Queen Feline Elegance heeft een flexibel borsteltje met een draaibaar uiteinde om alle wimpers soepel te bereiken.

Gebogen mascaraborsteltje

Mascaraborsteltjes met een ronding zorgen voor extra krul. Zet de bolling precies onder je wimpers en duw ze omhoog terwijl je de mascara aanbrengt.

Onze tip: Lancôme Hypnose Drama kun je laag over laag aanbrengen. Jij bepaalt zelf hoe dramatisch je het wilt!

Mascaraprimer

Gebruik je elke dag mascara, dan is het een goed idee om een primer onder je mascara aan te brengen. Zo krijgen je wimpers voeding en verzorging en voorkom je dat ze uitdrogen.

Onze tip: Clinique Lash Building Primer is een verzorgende basis die je onder elke mascara kunt gebruiken.

 

Wil je leren hoe je mascara moet aanbrengen als een pro? Lees dan snel hier verder!