background image
Mijn Winkelmandje
Op zoek naar een classy Halloweenlook? Ga als Black Swan! – Beauty Center

Op zoek naar een classy Halloweenlook? Ga als Black Swan!

Gepost op 21/09/2018 in Make-up

Op zoek naar een classy Halloweenlook? Dan is Black Swan echt iets voor jou. Met dramatisch zwarte ogen én echte veertjes zie je er spannend en toch elegant uit!

Black kohl
Met een intens zwart kohlpotlood leg je de basis voor je look. BE Creative Make Up Be Kohl Kajal is rijk aan koolstof en daardoor zwarter dan zwart. De kohl is glad en daardoor eenvoudig aan te brengen.

Black shadow
Zwarte oogschaduw
gebruik je meestal om accenten aan te brengen in je ooghoek, maar deze keer mag je helemaal los! Breng de zwarte tint aan op je hele ooglid en blend de kleur goed uit. De kleur ‘Black Market’ uit het Urban Decay Naked Smokey Palette is diepzwart en geeft je ogen een dramatische uitstraling.

Black lashes
Om je Black Swan af te maken heb je een mascara nodig die je wimpers stevig aanzet. Helena Rubinstein Lash Queen Feline Extravaganza geeft superveel volume en een katachtige blik. Omdat de mascara een hoog gehalte aan ultrazwarte pigmenten heeft, krijgen je wimpers meer diepte. Perfect voor je Halloweenlook!Article tags: Black Swan, Halloween, look, make-up, video