background image
Mijn Winkelmandje
7 musthave nagelproducten voor een pérfecte thuismanicure – Beauty Center

7 musthave nagelproducten voor een pérfecte thuismanicure

Gepost op 12/01/2022 in Make-up

PSSST…

7 musthave nagelproducten voor een pérfecte thuismanicure

Lak erop, lak eraf, handen wassen, handschoenen aan- en weer uittrekken. Zonder dat je het echt doorhebt, krijgen je handen het te verduren. Momentjes bij de nagelstudio maken veel goed. Maar, eerlijk is eerlijk, dat vraagt ook het nodige van de portemonnee. Wist je dat je een prima thuismanicure makkelijk zelf kunt regelen? Kwestie van één keer investeren, en dan heb je wat! Weten welke acht nagelproducten er dan echt niet mogen ontbreken? Scroll verder.

1. Nagelvijl van glas
Een gevalletje “één keer investeren, maar dan heb je ook wat”. Wist je dat een nagelvijl van glas beter is voor je nagels dan bijvoorbeeld een nagelknipper? Doordat je maar één kant op kunt vijlen, kan het bijna niet misgaan. Scheurtjes en haakjes worden voorkomen. En omdat ‘ie niet zo poreus is, doe je er eindeloos mee.

Shoptip: onze eigen glazen nagelvijl kun je zowel voor echte als kunstnagels gebruiken.

2. Polijstvijl
Een polijstvijl maakt de nagels glad. Dat zorgt voor glans, maar ook voor een perfecte ondergrond voor je nagellak. Belangrijk is dat je nagels droog en schoon zijn, anders kunnen ze nog wel eens breken. Klaar? Veeg ze dan zachtjes schoon met een katoenen doek. Zo blijft er niets achter.

Shoptip: onze polijstvijl heeft drie kanten. Eén voor het vijlen, één voor het polijsten en één voor het gladmaken.

3. Bokkenpootje
Je nagelriemen zorgen ervoor dat bacteriën en schimmels buiten boord blijven. Dat vraagt om de nodige verzorging. Want vergeet je dat regelmatig, dan kunnen ze hard worden, uitdrogen en zelfs gaan scheuren. Ongeveer eens per week mag je ze terugduwen met een bokkenpootje. Die is rond en zacht, waardoor ‘ie geen schade kan aanrichten.

Shoptip: de 2-in-1 nagelriemverwijderaar heeft zowel een bokkenpootje als een nagelriemverwijderaar waarmee je velletjes kunt weghalen.

4. Nagelriemcrème
Om te voorkomen dat je nagelriemen droog worden, zeker tijdens guur winterweer, is het belangrijk dat je ze goed hydrateert. Het liefst meerdere keren per dag. Tip: leg jouw nagelriemcrème op je nachtkastje, dan vergeet je het minder snel. Zijn je nagelriemen gezond, dan ben je tevens verzekerd van gezonde nagels.

Shoptip: Dior Huile Abricot voedt, egaliseert en versterkt de nagelriemen.


5.Een kuurtje
Droog, geribbeld, scheurtjes, haken… Schiet je nagelverzorging er nog wel eens bij in? Dan heb je één van deze problemen vast eens ondervonden. Ook nagels snakken soms naar wat vitamines. Dat houdt ze gezond en sterk – en zo voorkom je tevens dat je nagellak sneller afbladdert. 

Shoptip: De Only You Nail Beautifier heeft alles wat je nagels nodig hebben en geeft nog een prachtige glans ook.

6. Nail Hardner
Merk je dat je nagels slap zijn, bijvoorbeeld doordat je een tijd nepnagels gedragen hebt? Dan is het tijd voor een boost. Een nagelverharder biedt hulp. Je brengt ‘m aan op een schone nagel: één laagje op de eerste dag, nog een laagje op de tweede dag, en een laatste laagje op de derde dag. Daarna mag je de laagjes weer verwijderen. Nog niet het gewenste resultaat? Dan herhaal je het weer.

Shoptip: Only You Nail Care Hardener beschermt tegen breken, scheuren, splijten.

7. Handcrème
Zet ‘m op je bureau of doe ‘m in je handtas: een lekkere, vette handcrème. Niet alleen belangrijk na het vele handen wassen in roerige Covid-tijden, maar ook erbuiten! Gehydrateerde handen zien er verzorgd uit en dragen een steentje bij aan mooie nagels. Dat wil je, want dan blijft ook je nagellak langer goed zitten.

Shoptip: Dior Manicure Abricot verzorgt je handen én stimuleert de nagelgroei. Gebruik ‘m ook ‘s avonds, vlak voor je gaat slapen. Dat is wakker worden met een zijdezacht resultaa

En overall: was je handen vooral met koud of lauw water. Zo’n lekker warme straal is natuurlijk erg fijn, maar daar drogen je handen dan weer van uit. Wel nu; tijd om plaats te maken. Zo’n manicure doen we voortaan gewoon zelf!