Contact Klantenservice Winkelzoeker
Hou je haar in model met deze mousses en sprays! – Beauty Blog

Hou je haar in model met deze mousses en sprays!

Gepost op 18/07/2024 in Haar
haarmousses en sprays

Jouw droomkapsel is waarschijnlijk niet zo’n fan van slecht weer. Wind en regen kunnen je haar uit model brengen, en wie wil er nu een bad hair day? Met deze haarproducten blijft je haar de hele dag op z’n plaats!

Bescherm je haar tegen hitte

Föhnen, stijlen, krullen… We stellen ons haar regelmatig bloot aan hoge temperaturen. Helaas kan dit leiden tot droog en beschadigd haar. Gelukkig bieden haarmousses en -sprays de uitkomst! Veel van deze producten bevatten namelijk hittebeschermende ingrediënten, zoals keratine en panthenol. Deze stoffen vormen een beschermend laagje op je haar, waardoor het minder snel uitdroogt of beschadigt. Zo kun je je haar stylen zonder je zorgen te maken over de gevolgen. Een echte must-have voor iedereen die regelmatig hitte op het haar gebruikt!

Volume vanaf de wortel

Dun en futloos haar? Dat is verleden tijd met een goede haarmousse of volumespray! Deze producten tillen je haar op bij de wortel, waardoor het voller en dikker lijkt. Hoe werkt dit precies? Het geheim zit hem in de lichte, luchtige textuur van mousse en spray. In tegenstelling tot zware stylingcrèmes of gels, plakken ze je haar niet aan je hoofd. Hierdoor krijg je instant volume, zonder dat je haar plakt of hard aanvoelt. Vooral mousses zijn ideaal voor fijn haar, door hun textuur. Spray een volumespray op de wortels voor een langdurig resultaat. Easy peasy!

Hoe gebruik je een haarmousse?

Een haarmousse gebruik je op handdoekdroog haar, voordat je gaat föhnen. Schud de fles goed en spuit een kleine hoeveelheid mousse op je hand. Verdeel de mousse door je haar, vanaf de wortels tot in de punten. Kam of borstel je haar niet te veel uit, want dan verdwijnt het volume. Föhn je haar daarna zoals je gewend bent. Gebruik je een ronde borstel? Borstel je haar dan omhoog bij de wortels voor extra volume. Finish met een beetje haarlak voor een langdurig resultaat. Et voilà, je hebt prachtig haar met volop volume!

Haarmousses voor verschillende haartypes

Er zijn tegenwoordig haarmousses voor elk haartype. Heb je fijn haar? Kies dan voor een mousse die extra volume geeft, zonder je haar te verzwaren. Dikker haar is gebaat bij een mousse die de lokken in model houdt en krullen definieert. Heb je krullend of golvend haar? Gebruik dan een mousse die je krullen hydrateert en voorkomt dat ze gaan pluizen. Keep the frizz away!

1096890
881381
1156320
986640µ
1115041
1114901
1096848
1281363

Wil je nog meer beautyproducten ontdekken? Neem dan snel een kijkje op onze ICI PARIS XL webshop!