Contact Klantenservice Winkelzoeker
Als je haar maar goed zit! – Beauty Blog

Als je haar maar goed zit!

Gepost op 13/06/2024 in Haar

Beauty Tips by Robert
Laat je inspireren en adviseren door onze Beauty Editors. Lees hoe zij onze producten ervaren:

Naarmate ik wat ouder word, “ja ik heb inmiddels het grootste gedeelte van de 30 alweer gehad”, ga ik mijn haar nog meer waarderen! Tijd om mijn haar eens extra te verzorgen!

Een stralende coupe

Mannen hebben dan wel een vettere huid wat ervoor zorgt dat de eerste tekenen van huidveroudering  langer op zicht laten wachten, dit geldt helaas niet voor ons haar! Ik heb mijn haar altijd erg belangrijk gevonden, iedere dag een stralende coupe met veel gel en het liefst ook nog een flinke spray haarlak zodat het de gehele dag goed blijft zitten. Ik heb gezegend met een flinke bos dik haar!  Maar dit wil ik ook graag behouden.  Tijd om de mijn haren de verzorging te geven die ze absoluut verdienen!

De voorbereiding

Ik begin natuurlijk met het reinigen van het haar. Hiervoor gebruik ik de Gentle Purifying Shampoo van Sisley. Ze staan bekend om hun natuurlijke ingrediënten zoals java-thee extract. De milde reinigende shampoo heeft een hele fijne geur en schuimt goed. Ik masseer de shampoo in mijn haar en masseer ook de hoofdhuid. Deze shampoo zorgt er namelijk ook voor dat de hoofdhuid weer kan ademen. Ik ben oprecht verrast over het gebruik van de shampoo. Mijn haar is echt schoon!

1170453

De verzorging

Na het wassen van het haar is het tijd om deze de verzorging te geven die het verdient!  Ik gebruik hiervoor de Crème Démêlante Restructurante aux Protéines de Coton van Sisley. Deze crème breng je aan op vochtig haar en laat je een paar minuten intrekken. Mijn eerste gedachten was “Het schuimt niet!” Maar ik heb me laten vertellen dat een goede conditioner niet hoort te schuimen.

947790

Mijn review

Mijn conclusie is dat Sisley het echt (H)(W)aar maakt!  Mijn haar voelt goed aan en is zichtbaar versterkt! Het zijn prijzige producten, maar als dit ervoor kan zorgen dat jij langer geniet van je haar, is de keuze snel gemaakt toch?

Wil je nog meer beautyproducten ontdekken? Neem dan snel een kijkje op onze ICI PARIS XL webshop!