Contact Klantenservice Winkelzoeker
Met deze tips voel jij je empowered! – Beauty Center

Met deze tips voel jij je empowered!

Gepost op 26/02/2024 in Geuren

Beauty Tips by @Vera

Laat je inspireren en adviseren door onze Beauty Editors. Lees hoe zij onze producten ervaren:

Als je je goed voelt, dan straal je! Binnenkort is het weer International Womensday, en daarom deel ik mijn tips om je als vrouw empowered te voelen.

Ga voor een geur die je zelfverzekerd maakt

Voor mij is geur, en dan met name lekker ruiken, erg belangrijk. Ik heb altijd deodorant én parfum mee onderweg, zodat ik nooit het gevoel heb dat ik niet lekker ruik. Ik pas mijn parfum ook altijd aan op hoe ik mijzelf voel. Om zelfverzekerdheid uit te stralen en me ook zo te voelen, draag ik graag een klassieke geur met body. Mijn twee favorieten zijn Chloé Eau de Parfum Lumineuseen Yves Saint Laurent Libre.

Deze Chloé geur heeft een basis van roos aangevuld met een vleugje vanille. Dit accentueert de amberachtige noten van dit parfum. Door de geurnoten van Arabische jasmijn worden de zoete en bloemige noten geïntensifieerd. Dit maakt het een warme vrouwelijke geur die de hele dag lang houdt. De YSL-Libre is een unieke vrouwelijke damesgeur met bloemige geurnoten van lavendel, neroli en oranjebloesem. De topnoot van mandarijn aangevuld met muskus zorgt ervoor dat het een sensuele parfum is met de nodige body. Voor welke boss babe geur ga jij?

1272585
1041219

Dress to impress

Als je kleding draagt waar je je prettig in voelt, dan shine je vanzelf! Ga voor kleuren die je ophelderen, dat heeft een positieve invloed op hoe je je voelt en daarmee straal je zelfverzekerdheid uit.

In een kleurrijke outfit voel ik mij prachtig. Het liefst draag ik een blazer met daaronder een top in een felle kleur. Dit draag ik dan met een (geprinte) flared broek óf gave rok. Elke outfit maak ik af met een paar gekleurde oorbellen, het liefst met veel glitter.

Dagelijkse haarstijl met een touch

Ik ga graag voor een casual haar look die niet te veel tijd kost, maar waarmee je toch goed voor de dag komt. Met een föhnborstel maak ik mijn haar glad en ik breng vervolgens structuur aan met de REF No204 droogshampoo. Vervolgens gebruik ik een haarklem om mijn haar omhoog te dragen. Als ik mijn outfit wil opleuken draag ik ook graag een scrunchie of toffe haarband. De Urban Safari haarband van Invisiboble is hier perfect voor, en blijft ook nog eens goed zitten!

881241
1127879

Zorg voor een frisse make-up look

Ik heb niet elke dag behoefte aan een full face glam look, maar een touch of make-up zorgt er wel voor dat ik me goed voel. Een concealer is niet weg te denken uit mijn dagelijkse routine, omdat ik vind dat ik er dan gelijk frisser uit zie. Hiervoor gebruik ik de Estee Lauder Double Wear concealer die ik vervolgens afpoeder met de Photo Perfecting matterende poeder. Deze breng ik aan met deze té leuke hartjes poederdonzen van BE Creative Make-up. Vervolgens breng ik een blush en highlighter aan om een glowy touch te krijgen. Daarna teken ik mijn wenkbrauwen bij en breng een mascara aan. Ik hou van kleur dus daarom maak ik mijn alledaagse look af met de Lancôme Rouge Intimatte in de kleur Plush Rose. Zo ga ik stralend en zelfverzekerd de deur uit!

1002397
862369
1293403
1243556

Wil je nog meer beautyproducten ontdekken? Neem dan snel een kijkje op onze ICI PARIS XL webshop!