Contact Klantenservice Winkelzoeker
Zonverzorging Routine Zonverzorging Routine

Skincare routine voor mannen

In 3 simpele stappen naar een gezonde en stralende huid.

Stap 1

Begin de dag met het goed reinigen van je huid. Dit kan onder de douche, maar ook bij de wastafel. Gebruik een face wash zodat de huid goed wordt gereinigd. Dit is ook de beste basis als je nog moet scheren, en het verkleint de kans op scheerwondjes. Heb je veel last van ingegroeide haartjes, gebruik dan een face scrub in plaats van een face wash.

TIP! Scheer je huid het liefste voordat je gaat ontbijten. Hiermee voorkom je de kans op scheerwondjes in verband met de doorbloeding die na het ontbijt op gang komt.

Bekijk alle reiniging
Stap 2

Om direct een wakkere blik te hebben gebruik je een ooggel. Breng dit in een dunne laag aan rondom je ogen. Hierdoor oog je direct minder vermoeid, en voel je jezelf uitgerust.

Bekijk alle oogverzorging
Stap 3

Stap 3 Als laatste stap ga je jouw huid goed hydrateren. Dit kan als je jezelf hebt geschoren, maar ook als dat niet is gedaan. Gebruik een 24hrs face gel of cream om je huid te kalmeren en hydrateren. Zo is je huid de hele dag beschermt tegen invloeden van buitenaf.

Bekijk alle hydraterende crèmes

Met een ruim aanbod parfum, cosmetica en huidverzorging is ICI PARIS XL dé beautyspecialist van Nederland. Ontdek onze acties, promoties, beauty tips en vind een ICI PARIS XL winkel bij jou in de buurt. Bestel onze producten ook eenvoudig online!