Contact Klantenservice Winkelzoeker
Beauty Routine Haar Favorites Beauty Routine Haar Favorites

Haircare routine

Wil jij stralende en gezonde haren deze zomer? Ontdek wat onze routine en haarproducten voor jou kunnen betekenen!

Stap 1

Borstel je haar voor de wasbeurt goed door zonder dat je haar klit. Zo borstel je alle resten van de gebruikte producten uit je haren.

Stap 2

Verdeel je shampoo eerst gelijkmatig over je handen en vervolgens over je haar. Spoel je haren goed uit met lauwwarm water (niet te warm!)

Stap 3

Hier komt het! Gebruik een masker om je haren een extra verzorgende boost te geven. Verdeel het gelijkmatig met een borstel, zodat je hoofdhuid en haren verzorgd worden.

Stap 4

Neem een handdoek en dep je haar zodat je haar nat blijft maar niet meer drupt. Spray in kleine plukken je haar goed in met een hittebeschermer. Borstel je haar en föhn het met een hete föhn en trekbeweging droog en glad. Een goede hittebeschermer ipxl-activeert bij hitte en de trekkracht om zo super shiny te worden. Dit prachtige effect is long-lasting en zelfs als je haar een paar keer nat wordt blijft de glans nog steeds zichtbaar.


Met een ruim aanbod parfum, cosmetica en huidverzorging is ICI PARIS XL dé beautyspecialist van Nederland. Ontdek onze acties, promoties, beauty tips en vind een ICI PARIS XL winkel bij jou in de buurt. Bestel onze producten ook eenvoudig online!