background image
Mijn Winkelmandje
  • Skincare Exclusief

ONZE exclusieve SKINCARE MERKEN

skincare

Glowing skin is always in! Een stralende look begint met de juiste skincare routine. Kijk snel verder en ontdek meer over de exclusieve merken van ICI PARIS XL.

ONTDEK ALLE ICI PARIS XL FAVOuRITES

Exclusief bij ICI PARIS XL

Tips van onze Beauty Advisors

1. FILORGA

Filorga is hét go-to skincare merk als je op zoek bent naar een anti-aging product. Het merk staat voor 30+ jaar ervaring op het gebied van skincare en test alle producten in haar eigen laboratorium. Daarnaast blijft Filorga zich continu vernieuwen op het gebied van anti-aging.

KOOP NU

2. philosophy

"The best cosmetic is a great looking skin."

Wij zijn het helemaal eens met deze quote philosophy! philosophy is een beautymerk dat vrouwen wil inspireren met hun eerlijke producten. Last van onzuiverheden of gewoon even relaxen? Probeer de philosophy microdelivery peelkit – because facials are more relaxing than flower ☺

KOOP NU

2. PHILOSOPHY

"The best cosmetic is a great looking skin."

Wij zijn het helemaal eens met deze quote philosophy! Philosophy is een beautymerk dat vrouwen wil inspireren met hun eerlijke producten. Last van onzuiverheden of gewoon even relaxen? Probeer de philosophy microdelivery peelkit – because facials are more relaxing than flower ☺

KOOP NU

3. CLAY AND GLOW

Clay And Glow is een Nederlands merk dat probleemoplossende producten maakt voor de gevoelige huid. De producten zijn 100% vegan, dierproefvrij (PETA-approved) en dermatologisch goedgekeurd. Het bevat de meest natuurlijke en actieve ingrediënten die de huid laten glowen. Het merk maakt optimaal gebruik van de meningen en feedback van hun community en is daarom vooral gefocust op het maken van inhoudelijk actieve producten, met hoge concentraties van natuurlijke ingrediënten, die ook nog eens mooi op je beautyplankje staan.

KOOP NU

LOVELY SKINCARE

Benieuwd naar de exclusieve geurenmerken van ICI PARIS XL? Je bekijkt deze hier. Toch liever inspiratie op doen van de mooiste make-up merken? Ontdek dan hier onze exclusieve make-up merken.

Met een ruim aanbod parfum, cosmetica en huidverzorging is ICI PARIS XL dé beautyspecialist van Nederland. Ontdek onze acties, promoties, beauty tips en vind een ICI PARIS XL winkel bij jou in de buurt. Bestel onze producten ook eenvoudig online!