background image
Mijn Winkelmandje
  • Scento Wild Violet
Scento Wild Violet

Heb je zin in een nieuwe energie, een nieuwe start in je huis? Waarom verander je niet gewoon van huisparfum? 

Goed nieuws! Scento biedt een nieuwe Limited Edition aan, speciaal ontwikkeld voor deze lente en de dagen in de aanloop naar de zomer.

Perfect passend bij een lentesfeer met een charmante muskusachtige bloemengeur en een rustgevende violette verpakking, de trendkleur van dit jaar!

 
Scento Wild Violet notes Scento Wild Violet notes

Het Parfum:
Wild Violet & Water Lily

Dit muskusachtige bloemenboeket, een ware cocon van zachtheid en tederheid, opent met plantachtige, kristallijne noten van waterlelie en cyclamen.

In het hart omhullen poederige noten van viooltjes een stralend en resoluut vrouwelijk jasmijnakkoord. Het houtachtige en muskusachtige spoor laat een delicate sluier achter.

Een ontwerp in de kleuren van de lente

Een ontwerp in de kleuren van de lente

De kleur doet bijna denken aan een veld viooltjes en brengt rust en sereniteit in uw huis.

Een kleur die zich gemakkelijk in alle decors integreert, met vele tinten combineert en een sobere en warme noot brengt voor meer welzijn.

Scento Wild Violet

Gamma

Scento Fragrance Diffuser Scento Fragrance Diffuser

Fragrance diffuser

Onze klassieke 200ML geurstokjes in zijn limited edition design en geur. De kleur en transparantie passen perfect bij de muskusachtige bloemengeur van deze limited edition.

 
Scento Wild Violet Kaars Scento Wild Violet Kaars

Geparfumeerde kaars

Voor het eerst bij Scento lanceren wij een kaars van 190 g in beperkte oplage, ook in het design dat past bij het thema van de beperkte oplage. De muskusachtige bloemengeur verspreidt zich perfect als de kaars brandt.

 
Scento Wild Violet Hand & Body Wash Scento Wild Violet Hand & Body Wash

Hand & body wash

Voor het eerst sinds de lancering van Scento, brengen we ook een limited edition hand & body wash op de markt. Deze pompflacon, aangepast aan het limited edition design, past perfect naast een wastafel om er een lentetouch aan te geven.

 
Scento Wild Violet Giftset Scento Wild Violet Giftset

Giftset

Een mooie geschenkdoos met alle producten van de Limited Edition. Om cadeau te geven of om uzelf te verwennen met een heerlijk vleugje lentekleur en -geur voor een echt gevoel van welzijn.

 

Met een ruim aanbod parfum, cosmetica en huidverzorging is ICI PARIS XL dé beautyspecialist van Nederland. Ontdek onze acties, promoties, beauty tips en vind een ICI PARIS XL winkel bij jou in de buurt. Bestel onze producten ook eenvoudig online!