Gift Card

Wil jij graag een cadeau op maat schenken? Denk dan eens aan een Gift Card!

Ontdek meer

Gift Card
E-Gift Card
Gift Card saldo checker
ICI PARIS XL Gift Cards

 
Wil je graag het ideale cadeau geven? Schenk dan de vrijheid om te kiezen. Met de Gift Card van ICI PARIS XL kies je een bedrag en mag de ontvanger zelf een geschenk kiezen uit ons ruime assortiment parfum, skincare en cosmetica. Zowel in de winkel als online!

Waarom een Gift Card geven?

  • Bestellen gaat snel en eenvoudig: op een tijdstip naar keuze ontvangt de door jou gekozen gelukkige de Gift Card in zijn mailbox.
  • Je bepaalt zelf het bedrag. Je kan al een Gift Card schenken vanaf €5.
  • Het bedrag is één jaar geldig en kan in verschillende keren worden besteed, zowel online als in de winkel. Zo blijft het plezier voortduren!

Shop online

Om online te shoppen geef je het 13-nummerige cijfer van de Gift Card tijdens de checkout. De resterende waarde en vervaldatum van de kaart verschijnen automatisch.

Check je saldo

Het saldo van de Gift Card kan op elk moment online of in de winkel opgevraagd worden. Check je saldo hier.

Voorwaarden ICI PARIS XL Gift Card

De ICI PARIS XL Gift Card is geldig tot 1 jaar na uitgifte en kan worden ingeleverd in alle ICI PARIS XL parfumerieën in Nederland en in de webshop. Je kan het tegoed op de Gift Card in meerdere keren gebruiken. Het resterende bedrag op de Gift Card kan niet in contanten worden uitbetaald en het is niet toegestaan om de kaart te gebruiken voor commerciële doeleinden.