Bijgewerkt privacybeleid
Grammy Awards 2020: dit waren de mooiste make-uplooks | ICI PARIS XL

5 winnende make-uplooks van de Grammy Awards

| Trending Now
Dua Lipa

Billie Eilish en Lizzo waren niet alleen de grote winnaressen van de Grammy Awards 2020, maar óók van de rode loper. Deze knappe make-uplooks verdienen hun eigen gouden beeldje, en zo creëer jij ze zelf!

Daar zit muziek in

We zijn nog maar nét klaar met de schitterende looks van de Golden Globes uit te proberen in onze badkamer, of er stond al een nieuwe rode loper vol make-upmoois op ons te wachten. Afgelopen zondag vonden immers al voor de 62ste keer de jaarlijkse Grammy Awards plaats, de ‘Oscars’ van de muziekwereld. Wij hebben alvast de allermooiste make-uplooks van onze favoriete celebrities voor je op een rijtje gezet. Kijken mag, nadoen ook!

Lizzo
1

LIZZO: EINDELOZE WIMPERS

Lizzo verzamelde 3 beeldjes (Pop Solo Performance of the Year, Best Traditional R&B Album en Best Urban Contemporary Album) in een vloerlange, witte Versace-jurk. Ook haar make-up ademde glamoureuze Hollywood vibes met een bruine lipstick zoals Pure Color Envy Lipstick ‘Envy Decadent’ van Estée Lauder. Haar wimpers gaf ze een boost met fake lashes. Onze favoriet voor echte Lizzo lashes? Luxury Lashes Diva 3D Wimpers van Queen Tarzi.

Billie Eilish
2

BILLIE EILISH: WULPSE WENKBRAUWEN

Billie Eilish ging met maar liefst 5 Grammy’s aan de haal: Record of the Year, Album of the Year, Best New Artist, Song of the Year en Best Pop Vocal Album. Maar als je ’t ons vraagt, heeft ze ook de award voor interessantste look gewonnen! Haar fluogroene kapsel zit daar zeker voor iets tussen, maar ook haar iconische wenkbrauwen zijn altijd on fleek. Deze look kopiëren? Kam je wenkbrauwen omhoog en fixeer ze, bijvoorbeeld met Couture Brow Wenkbrauwmascara van Yves Saint Laurent. Je lippen hou je sober met een transparante gloss als High Shine Lipgloss ‘301 Transparant’ van BE Creative Make Up.

rosalia
3

ROSALÍA: CRUSH OP BLUSH

Rosalía was misschien wel dé verrassing van de avond. Haar experimentele flamenco-popmuziek (denk bijvoorbeeld aan haar hit ‘Malamente’) werd bekroond met een Grammy voor Best Latin Rock, Urban or Alternative Album, en dat deed nog geen enkele Spaanse artiest haar voor. Haar look was – lekker toepasselijk – volledig in het rood: ze droeg een rode lederen jurk, een rozerode matte lipstick als Liquid Matte Lipstick ‘009 Supreme’ van BE Creative Make Up en een rode blush zoals Couture Blush ’02 Rouge Saint-Germain’ van Yves Saint Laurent.

Ariana Grande
4

ARIANA GRANDE: SPEELSE CAT EYE

Ariana Grande werd 5 keer genomineerd, maar mocht geen enkele Grammy Award mee naar huis nemen. Haar look was nochtans wel helemaal winning! Ze verscheen op de rode loper met een intense cat eye en een bruinroze lipgloss. Zelf aan de slag? Probeer het eens met Grandiôse Eyeliner van Lancôme en Lip Gloss ‘Tara’ van Anastasia Beverly Hills.

Dua Lipa
5

DUA LIPA: SMOKEY BLUE

Dua Lipa droeg misschien wel de meest gewaagde make-up van de avond: een metallic blauwe oogschaduw. Vind je deze look ook Hotter Than Hell? Met Luxe Eye Shadow ‘Royal Sapphire’ van Bobbi Brown maak je de look zelf na. Weet je niet goed hoe je aan de slag moet met felle oogschaduw? Met deze tips lukt het je zeker! Combineer met véél mascara: Troublemaker Mascara van Urban Decay geeft je mysterieuze XXL-wimpers.