Bijgewerkt privacybeleid
News flash: neon is dé make-up trend van nu. Get ready to shock!

News flash! Neon make-up is dé trend van nu

| Trending Now
Neon is dé make-up trend van nu

Is less is more niets voor jou? Dan heb je geluk, want dit seizoen is neon make-up een échte make-up trend, van je lippen tot je nagels.

Net zoals vorig jaar namen neon kleuren de catwalks van deze lente helemaal over. En niet alleen in de kleding, maar ook op het gezicht van de modellen! In het trenddossier lees je al hoe je een zonnige ombre met felroze en feloranje creëert op je ogen. Mag het voor jou nóg iets meer zijn? Probeer dan eens neon oogschaduw, eyeliner, lippenstift of nagellak!

Neon oogschaduw
Neon eyeliner
3/4

Neon lippen

Om niet volledig fluoriserend over straat te hoeven, kies je voor de ogen óf de lippen. Ben jij fan van een statement lip? Dan vallen de lippenstiften Rouge Pur Couture van Yves Saint Laurent zeker in de smaak. De kleur ‘N°49 Rose Tropical’ kan bijna niet feller!

Neon lippen
4/4

Neon nagels

Moet jij nog even wennen aan al die felle kleuren in het gezicht? De neon trend is ook geweldig voor op de nagels. De nagellak van Only You is er in verschillende felle kleuren blauw en roze. Voor nagels die gezien mogen worden. Ook leuk: spierwit!

Neon nagels