Bijgewerkt privacybeleid
Pads, balsems of gels: de nieuwste skincaretexturen

Pads, balsems of gels: de nieuwste skincaretexturen

| Trending Now
Skincare_textures_1900x1070

2018 verrast ons met smeltende balsems, lichte gels en handige pads … Maak kennis met nieuwe en interessante texturen!

1

Melt away

Smeltende texturen zijn een grote nieuwkomer. Zo is er de Biotherm Life Plankton Sensitive Balm met een balsemtextuur die is geïnspireerd op wondhelende crème. De balsem kalmeert de huid, maakt haar minder gevoelig en versterkt de huidbarrière.
Om je ogen te verfrissen heeft Clarins het Moisturizing Reviving Eye Mask. Je kunt deze smeltende gel ook gebruiken als nachtmasker.

2

Een tweede huid

Omdat de huid van je ogen heel dun is, moeten oogproducten ultralicht zijn. Nieuw is de second-skin textuur, zoals van M2 Beauté Ultra Pure Solutions Hybrid Second Skin Eye Mask. De pads bestaan voor 92% uit collageen en worden met Pure Water Spray geactiveerd. Het collageen wordt direct in de huid opgenomen en strijkt rimpels snel glad. 

Kenzoki Belle de Jour Sacred Lotus Eye Contour heeft dan weer de lichtheid van een serum dat nauwelijks voelbaar is op je huid. Toch werkt het serum intensief: de metalen applicator levert precies de juiste dosis om de oogcontour te ontspannen en je blik jeugdig te maken. 

3

Wonderolie

Olie is niet meer weg te denken uit je beautyroutine, en wordt nu ook gemixt met retinol. Retinol is dé werkstof die rimpels en veroudering tegengaat, maar kan je huid ook uitdrogen. Voedende olie biedt een mooi tegenwicht.
Onze favoriet is philosophy Ultimate Miracle Worker + Superfood Oil Pads.