Bijgewerkt privacybeleid
Vind je soulmate in deze geuren van INTIMACY | ICI PARIS XL

Vind je soulmate in deze geuren van INTIMACY

| Trending Now
Vind je soulmate in de nieuwe INTIMACY Velvet en INTIMACY Men Intense

Op zoek naar een soulmate die past bij je persoonlijkheid, die met jou je dromen achterna gaat en met je meegaat op avontuur? In INTIMACY Velvet en INTIMACY Men Intense zal jij die vinden!

Soulmate

INTIMACY geeft de hoofdrol aan hetgeen wat écht belangrijk is bij parfum: de geur zelf. Een geur vertelt een verhaal en is uniek, net als de drager ervan. De twee geuren INTIMACY Velvet en INTIMACY Men Intense voelen aan als een tweede huid. Dromerig op een bed vol rozenblaadjes of omgeven door een woeste wildernis. Waar je ook bent, met deze geuren van INTIMACY heb jij je soulmate altijd bij je!

INTIMACY VELVET

Een vleugje luxe

INTIMACY Velvet is een fleurige, fruitige geur met een vleugje sensualiteit en luxe. De zachtroze, fluwelen flacon geeft een extra romantische touch aan het parfum. Met mandarijn, Bulgaarse Kazanroos, honing en musk is dit een geur voor een dromerige, maar avontuurlijke vrouw die klaar is om haar dromen na te jagen.

INTIMACY INTENSE

Partner in crime

De temperamentvolle INTIMACY Men Intense met rijke houtgeur is dé partner in crime voor een avontuurlijke man. Stoer, luxueus en fris tegelijk door de mix van leder, hout, gember en citrus. Net als de moderne man, straalt ook de zwart lederen flacon kracht en intensiteit uit.