Bijgewerkt privacybeleid
Dans Ma Bulle Eau de Toilette: de nieuwe geur van Carven | ICI PARIS XL

Carven Dans Ma Bulle – jouw nieuwe liefde?

| Trending Now
Carven Dans ma bulle

Na de warme, poederige geur komt Carven komt met een lichte en luchtige versie. Carven Dans Ma Bulle Eau de Toilette is fris, sprankelend en een ode aan fantasie en blijheid!

Als je dol bent op fashion, ken je vast wel de geheel eigen stijl van Carven: jong, fris en supervrouwelijk. Sinds twee jaar is Serge Ruffieux de nieuwe Artistic Director bij Carven. Onder zijn leiding kreeg de collectie een moderne nonchalante twist, zónder de Parijse chic te verliezen.

Carven Dans ma bulle eau de toilette

In mijn bubbel

De nieuwe energie die Serge Ruffieux bij Carven heeft gebracht, heeft inmiddels twee nieuwe geuren opgeleverd: Dans Ma Bulle in 2018 en de nieuwe, sprankelende Dans Ma Bulle Eau de Toilette. Letterlijk vertaald betekent dit ‘in mijn bubbel’, de plek waar het leven van jonge meiden zich afspeelt. In hun bubbel beleven ze de wereld, doen ze inspiratie op, zijn ze vrij en geëmancipeerd. Ze hebben lef, zijn nieuwsgierig en bouwen hun eigen wereld vol vriendschap, solidariteit en gedeelde ervaringen. Carven girls genieten in hun bubbel en nodigen jou uit om mee te doen!

Peer, pioenroos en sandelhout

Na de bloemige, oriëntaalse en poederige Dans Ma Bulle is het tijd voor nieuw avontuur. De mintgroene Dans Ma Bulle Eau de Toilette is fris, sprankelend en een ode aan fantasie en blijheid. Plezier maken, dáár draait het om. De topnoten van mandarijn, peer en lychee zijn fris en fruitig, het hart met pioenrozen en gesuikerde amandelen zoet en supervrouwelijk. In de basis ruik je sandelhout, iris en muskus. Een nieuwe, frisse interpretatie van de geur, maar met hetzelfde ondeugend gevoel van vrijheid.

Hollands tintje

Hoewel Carven een op-en-top Frans merk is, heeft Dans Ma Bulle een onverwachte Hollandse twist: Nederlands topmodel Ammi Garritsen is het gezicht van zowel de Parfum als de Eau de Toilette. Blonde Ammi werd als model gescout toen een vriend foto’s van haar op Instagram plaatste. Volgens Serge heeft zij ‘het gezicht van een onbeschaamde engel’ en geeft zij de geuren een moderne attitude. Daar zijn we natuurlijk best een beetje trots op!