Bijgewerkt privacybeleid
Ontdek Dans Ma Bulle, de nieuwe floriëntaalse geur van Carven

Carven Dans Ma Bulle – jouw nieuwe liefde?

| Trending Now
Carven_1900x1070

Dans Ma Bulle, de nieuwe geur van Carven, mixt Parijse chic met een ondeugend gevoel van vrijheid. Hou je van floriëntaals, dan is dit dé perfecte geur voor jou!

Als je dol bent op fashion, ken je vast wel de geheel eigen stijl van Carven: jong, fris en supervrouwelijk. Vorig jaar werd Serge Ruffieux de nieuwe Artistic Director bij Carven. Onder zijn leiding kreeg de collectie een moderne nonchalante twist, zónder de Parijse chic te verliezen.

In mijn bubbel

De nieuwe energie die Serge Ruffieux bij Carven heeft gebracht, leverde ook een nieuwe geur op: Dans Ma Bulle. Letterlijk vertaald betekent dit ‘in mijn bubbel’, de plek waar het leven van jonge meiden zich afspeelt. In hun bubbel beleven ze de wereld, doen ze inspiratie op, zijn ze vrij en geëmancipeerd. Ze hebben lef, zijn nieuwsgierig en bouwen hun eigen wereld vol vriendschap, solidariteit en gedeelde ervaringen. Carven girls genieten in hun bubbel en nodigen jou uit om mee te doen!

Lychee, amandel en jasmijn

Je begrijpt: Dans Ma Bulle is een geur waar je vrolijk van wordt. De geur laat je wegdromen en laat je alle saaie verplichtingen vergeten. Plezier maken, dáár draait het om. De topnoten van lychee-roos en pioen zijn fris en sprankelend, het hart met gesuikerde amandelen en jasmijn supervrouwelijk. In de basis ruik je vanille, sandelhout en patchoeli. Hou je van bloemig, oriëntaals en poederig, dan is deze geur perfect voor jou.

Hollands tintje

Hoewel Carven een op-en-top Frans merk is, kreeg de nieuwe geur Dans Ma Bulle onverwacht een Hollandse twist: Nederlands topmodel Ammi Garritsen mocht de campagne shooten. Blonde Ammi werd als model gescout toen een vriend foto’s van haar op Instagram plaatste. Volgens Serge heeft zij ‘het gezicht van een onbeschaamde engel’ en geeft zij de geur een moderne attitude. Daar zijn we natuurlijk best een beetje trots op!