Bijgewerkt privacybeleid
Tutorial: ga voor de dark diva look met dit make-up stappenplan

Dark diva: zo creëer je deze verleidelijke look

| Top Topical
HB_feestlookdark_1900x1070

Heb jij een spannende date in het vooruitzicht, maar geen zin in die zoveelste smokey eye? Verras dan met verleidelijke, donkere en glossy lippen als eyecatcher!

1

Go glow

Als je donkere lippen kiest, is het slim om eerst een verhelderende foundation te gebruiken zoals Even Better Glow Light Reflecting Makeup SPF15 van Clinique. Die geeft je gezicht meer diepte en een gezonde glow, zélfs in de winter.

2

Aan de slag met highlighter en blush

Creëer een gezonde glow met het Make-up Blush Trio ’03 Peachy Love’ van Anastasia Beverly Hills. Breng de lichtste kleur (de highlighter) aan in het midden van je voorhoofd en kin, op de lengte van je neus en aan de bovenkant van je jukbeenderen. De roze tint (de blush) komt op je jukbeenderen.

3

Wimpers in de verf

Je ogen houd je simpel. Accentueer ze alleen met een laagje mascara. Deze Hypnôse Drama Mascara van Lancôme geeft je eindeloos volume voor een ultieme dramatic look.

4

Zet je wenkbrauwen aan

Bij deze look is het belangrijk dat je je wenkbrauwen goed aanzet om je donkere lippen in balans te brengen. Tussen de tinten van het Wenkbrauwpotlood van Yves Saint Laurent vind je zeker jouw natuurlijke match.

5

Kleur je lippen

Haal je innerlijke donkere diva naar boven met een intense donkerrode lipstick zoals Rouge Matte Lipstick ‘004 Revenge’ van BE Creative Make Up.

6

De final touch

Een laagje van de Phyto-Lip Star ‘Deep Tourmaline’ van Sisley is de ideale top coat voor een nog gewaagdere look.