Bijgewerkt privacybeleid
SOS beach body: Zo krijg je een strak zomerlijf zónder sporten

Zo krijg je een strak zomerlijf zónder sporten

| Top Topical
Gladder_strakker_1900x1070

Vergeet urenlang afzien op de loopband in de hete fitnesszaal. Deze beautyproducten geven je meteen een zomerlijf zónder transpireren.

1/7

Cellulitekiller van Collistar

In de zomer wil je natuurlijk alleen sinaasappels in je zonnige drankje, niet op je billen. Gelukkig helpt de Anticellulite Cryo-Gel van Collistar met pure oliën je bloedcirculatie op gang en pakt hij sinaasappelhuid direct aan. Voor een gelifte en stevigere huid.

2/7

Buikjesverdoezelaar van Clarins

Straks helemaal strak in je badpak (of bikini)? De Super Restorative Redefining Body Care van Clarins geeft je nog net op tijd een mooier silhouet. Breng ’m elke ochtend en/of avond aan met ronddraaiende bewegingen en je steelt straks de show op het strand.

3/7

Striemengum van Clarins

Last van striemen tijdens de zwangerschap of na gewichtsverlies? De Tonic Body Treatment Oil van Clarins zorgt ervoor dat je in no time weer straalt! De olie met 100% plantenextracten helpt de elasticiteit van je huid te verbeteren, te verstevigen en striae te egaliseren.

6/7

Borstenlift van Rodial

Bloesjes en jurkjes met decolleté geen optie voor jou? Vanaf nu weer wel, want de Super Fit Boob Job van Rodial verbetert de uitstraling van de buste en decolleté voor een strakkere en jonger uitziende huid.