Bijgewerkt privacybeleid
Mila Kunis & Ashton Kutcher: hun liefde, beauty en humor | ICI PARIS XL

Helemaal Mila & Ashton

| Top Topical

Mila Kunis & Ashton Kutcher: over hun liefde, beauty en humor

Als het op een perfecte mix van schoonheid, humor en talent aankomt, dan zijn Mila Kunis en Ashton Kutcher al snel onderwerp van gesprek. Het is dan ook niet voor niets dat ze een van de meest geliefde koppels van Hollywood zijn!

Bij dit stel is de term ‘casual chic’ op het lijf geschreven. Waar Mila en Ashton zich in hun vrije tijd het liefst comfortabel kleden en Mila zelden tot geen make-up draagt, pakken ze op de rode loper helemaal uit! Ashton strak in pak en Mila met glanzende, golvende haren en sexy smokey eyes. Ze stralen niet alleen door hun looks, maar ook door hun liefde voor elkaar. Bij een filmpremière, bij een basketbalwedstrijd of met de kids in de speeltuin; waar natural beauty Mila Kunis en grappenmaker Ashton Kutcher ook verschijnen; de liefde spat ervan af!

Happily Ever After

Dit komische duo leerde elkaar kennen in 1998, toen ze allebei een rol hadden in ‘That 70’s Show’. Mila en Ashton, toen pas 14 en 19 jaar oud, konden het prima met elkaar vinden, maar van liefde was geen sprake. Ashton kreeg een relatie met de actrice Demi Moore en Mila met Macaulay Culkin (het jongetje uit de ‘Home Alone’-films). Toen ze allebei na jaren weer vrijgezel waren, speelden ze los van elkaar een rol in twee soortgelijke films: ‘Friends with Benefits’ en ‘No Strings Attached.’ Buiten de spotlights was dit ook precies hoe hun leven er samen uitzag, totdat ze beseften dat er veel meer was tussen hen dan dat. Love was in the air! In 2012 kwam het stel dan officieel bij elkaar en twee jaar later werd hun dochtertje Wyatt Isabelle geboren. Ze trouwden en kregen in 2016 hun tweede kindje, zoontje Dimitri Portwood.

Lachen is gezond

Naast de liefde voor elkaar, is humor iets wat hen verbindt. Geruchten over relatieproblemen wuiven zij lachend weg met een komische video op Instagram. Hierin leest Mila de relatieroddels voor aan Ashton, die daar vervolgens op een hilarische manier op reageert. “Oh, we zijn blijkbaar uit elkaar …”. Niets van waar dus! Ondanks hun drukke bestaan in de spotlights droomt Ashton nog regelmatig weg in de grote ogen van Mila. Ogen die vaak haar signature smokey look hebben. Een look die je gemakkelijk thuis kunt namaken. Ze gebruikt hiervoor alleen een grijs oogpotlood, zoals het Contour Clubbing Oogpotlood van Bourjois. Dit smudged ze tot een smokey eye. Simpel, maar prachtig!

View this post on Instagram

#milakunis

A post shared by Mila kunis (@_mila_kunis__) on

Natural Beauty

Met zulke looks is het niet gek dat zowel Mila als Ashton een modellencarrière hebben gehad. Zo was Ashton model voor Calvin Klein en Mila het gezicht van een Christian Dior campagne. Met haar grote ogen, donkere haren en olijfkleurige huid is Mila gerust een natural beauty te noemen. En dat niet alleen, want ze is ook nog eens actrice, model en voice artist. Welke make-up look zij ook heeft, je zult haar altijd zien met nude lips. Wij vermoeden dat de Lip Enhancer van Clarins een grote favoriet van haar zal zijn. Toch is ze er zelf niet zo mee bezig: “Schoonheid is voor even, karakter is voor altijd.” Beiden gaan voor beauty & brains!

Sprookje

Zowel Mila als Ashton zorgen goed voor hun huid en lichaam. Veel water drinken, 6 dagen in de week sporten en regelmatig een goede peeling. (Tip: de Peeling Night Cream van Novexpert is ideaal voor als je een drukke agenda hebt, want deze werkt terwijl jij slaapt). Daarnaast houden ze ook hun relatie gezond door lief voor elkaar te zijn, elkaar uit te blijven dagen en veel leuke uitstapjes te maken. Zo worden ze regelmatig kussend gespot (cute!) en zijn ze onlangs samen een weekendje naar Disneyland gegaan. Een echt sprookjeskoppel!