Bijgewerkt privacybeleid
Met deze tips ben je in 5 minuten klaar voor je Zoom-meeting

In 5 minuten klaar voor je Zoom-meeting!

| Top Topical
In 5 minuten klaar voor je Zoom-meeting!

Je bent door de wekker heen geslapen en over een kwartier begint je Zoom meeting. Wat nu? Geen paniek: make-up artist Vincent Oquendo geeft op Vogue.com deze tips om er in no time fris en stralend uit te zien!

Supersnelle make-uproutine

Nu we zoveel mogelijk thuis werken, kunnen we ’s ochtends wat langer in bed blijven liggen. Lekker! Maar zelfs dan kan het gebeuren dat je je verslaapt. De wekker geeft 8:45 aan, en stipt om 9:00 uur zitten je collega’s klaar voor de eerste online meeting van de dag. Snel aankleden dus - alleen de bovenkant is genoeg, want niemand ziet wat je onder tafel aan hebt! Je haalt een borstel door je haar en maakt snel een staartje. Dan heb je nog 5 minuten over voor je gezicht. Highlighter of mascara? Contouren of niet? Make-up artist Vincent Oquendo (die fotomodel Winnie Harlow en Charlie’s Angels-actrice Ella Balinska als klant heeft) geeft je de makkelijkste tips voor een stralende glow. Precies op tijd voor je video call!

Pure Micellair Reinigingswater van ICI PARIS XL
1

Ga voor een snelle reiniging

“Huidverzorging is absoluut essentieel als basis voor je look, of je nu naar je werk gaat of thuis werkt,” zegt Vincent. En je weet: een schone huid is de eerste stap in je verzorgingsroutine. Je start dus met een snelle reiniging. Pure Micellair Reinigingswater van ICI PARIS XL en Eau Micellaire Douceur van Lancôme zijn daarvoor ideaal: daarmee haal je afvalstoffen weg die tijdens de nacht zijn vrijgekomen. Resultaat: een frisse, veerkrachtige huid.

clay and glow
2

Breng een moisturizer aan

Nu je huid schoon en fris is, raadt Vincent Oquendo aan om een moisturizer aan te brengen die je huid intensief hydrateert. “Je moet je huid preppen zoals je dat doet met een canvas,” zegt hij. De Hydrating Moisturizer van Clay And Glow is één van onze favorieten. Deze crème bestaat voor 97% uit natuurlijke ingrediënten zoals avocado-olie en shea butter. En dankzij de lichte kokosgeur is je ochtendhumeur meteen verdwenen!

Legit Lashes van Huda Beauty
3

Tijd voor mascara

Vervolgens ga je alvast op je thuiswerkplek zitten. Krul je wimpers eerst, dat maakt je blik open waardoor het lijkt alsof je al uren uit je bed bent. Dan pak je een zwarte mascara, bijvoorbeeld Legit Lashes van Huda Beauty of Eye Opening Mascara van Bobbi Brown. Bij het aanbrengen gebruik je je laptopcamera of smartphonecamera als spiegel. “Je ziet dan meteen hoe het licht valt op je werkplek en hoe je er straks op het scherm uitziet,” zegt Vincent. “Zwarte mascara maakt je ogen helder en dat is precies wat je nodig hebt.”

Joli Blush ‘Cheeky Pinky’ van Clarins
4

Kies voor een heldere blush

“Weet je wat het is met FaceTimen en Zoomen: op zo’n scherm zie je er snel bleek uit,” weet Vincent. Om dat te voorkomen adviseert hij een blush te kiezen die net wat pittiger van kleur is, zoals Joli Blush ‘Cheeky Pinky’ van Clarins. “Je wilt iets op je wangen dat popt. Een warme blush op je wangen brengt je hele gezicht tot leven.” Om te voorkomen dat de kleur te heftig wordt, kun je hem aanbrengen en blenden met een droge Beautyblender, tipt Vincent.

Touche Eclat Highlighter & Concealer van Yves Saint Laurent
5

Contouren met concealer

Vincent Oquendo bewaart de beste tip voor het laatst. “Gebruik je vingertoppen om snel wat concealer onder je ogen te kloppen,” zegt hij. “Datzelfde doe je op de brug van je neus en in de binnenste ooghoeken.” Kies voor een oplichtende formule, zoals Touche Eclat Highlighter & Concealer van Yves Saint Laurent of Highlighting Concealer van Sensai. Heb je nog 30 seconden over, breng dan wat concealer aan vlak boven je kaaklijn: “Dat geeft je kaaklijn een mooie definitie.” Ziezo: precies op tijd klaar!

zoom achtergronden
6

De perfecte achtergrond

Tijd om je huis op te ruimen? Die had je vanochtend natuurlijk niet. Om te voorkomen dat je collega’s jouw vuile vaat van gisteren zien staan, kies je slim voor een van de leuke achtergronden die wij voor je hebben ontworpen. Daarmee maak je indruk tijdens al je online meetings!