Bijgewerkt privacybeleid
Maak kennis met deze nieuwe najaarsgeuren voor dames en heren

Maak kennis met deze nieuwe geuren

| Top Topical
Close up of a happy young couple enjoying city life.

De geurlanceringen voor dit najaar zijn veelbelovend. Kijk mee met onze selectie en misschien zit jouw nieuwe signature scent of het ultieme cadeau er wel bij. We inspireren je alvast graag!

Voor haar

1/3

Puur plezier

Dior gaat voor niet minder dan een instant klassieker. Jennifer Lawrence als gezicht van JOY by Dior is de perfecte belichaming van deze levendige, florale geur (rozen, jasmijn) met bergamot en citrusvruchten. En wacht je even, dan ontvouwen zich de houtnoten en musk die je liefdevol omarmen. Inderdaad, een geur die pleziert!

2/3

Spelen met contrast

Korte dagen geven lange avonden… en nachten. Dat inspireerde Jimmy Choo tot Fever. Een geur waarin je de topattractie bent van je eigen universum en waarin je danst tot het ochtendlicht. Fever speelt met de contrasten tussen bloem- (heliotroop, vanilleorchidee) en gourmandgeuren (zwarte pruim en lychee). De geur blijft in je geheugen spelen door de amandelachtige tonkabonen.

3/3

Trekt de aandacht

Hypnotiserend vrouwelijk, heel verfijnd en altijd het stralende middelpunt (the one). Dolce&Gabbana leggen de lat hoog voor hun The Only One. Ze spelen in deze geur met uitersten als viooltjes en koffie. Geuren die elkaar verrassend versterken en optillen. Met The Only One is er een mooi nieuw hoofdstuk toegevoegd aan de lijn van D&G.

Voor hem

1/3

Subtiel, chique en warm

Dunhill Century is er voor de man met klasse, met visie op de toekomst en die zich overal moeiteloos kan presenteren. Deze geur doet denken aan een heerlijke zeep met bergamot, neroli en sandelhout. En dat kan o zo verleidelijk zijn bij de juiste man op de juiste plaats... En de futuristische flacon verdient een aparte vermelding, want prachtig!

2/3

Kruidig en fris

Een man met een urban mindset en een vrije geest. Die zal zich aangetrokken voelen tot Coach Platinum, de najaarseditie 2018 van Coach. Coach is van oorsprong een lederwarenmerk en het verloochent zijn roots niet. Deze geur is kruidig, aromatisch, warm en stijlvol door de zwarte peper, jeneverbes, salie, leer (natuurlijk!), patchouli en sandelhout.


3/3

Sensueel met karakter

De drager van deze geur heeft zelfbeheersing en weet hoe het hoort. Dat is het beeld dat Paco Rabanne Pure XS schetst. De geur wekt begeerte op als je het ruikt - of op z’n minst verlangen. Knappe mix van frisse gember en de sensuele explosie van vanille, kaneel, muskus en mirre.