Bijgewerkt privacybeleid
5 jaar BE Creative Make Up: ontdek de bestsellers voor een basislook!

BE Creative Make Up bestaat 5 jaar!

| Top Topical
5_JAAR_BE_CREATIVE_1900x1070

BE Creative Make Up bestaat inmiddels 5 jaar. Met de 5 bestsellers van dit fijne make-upmerk maak je heel makkelijk een mooie basislook!

BE beautiful, BE yourself

Elke vrouw is uniek, briljant en veelzijdig. BE Creative Make Up geeft je de kans om al die kanten van je persoonlijkheid te laten zien. De professionele producten zijn van hoge kwaliteit en je kunt er volop mee experimenteren. Naast het vaste assortiment brengt het merk ook elk seizoen een trendcollectie uit, vol verrassende kleuren, nieuwe texturen en trendy musthaves! Dus hoe je je ook voelt, waar je ook zin in hebt, BE Creative Make Up heeft het!

1

Kusjes van de zon

Om je gezicht wat meer kleur te geven, breng je met een grote borstel BE Bronzer aan. Vooral tint ‘002 Sunkiss’ is fantastisch: die is niet te licht en niet te donker en geeft precies voldoende dekking om kleine oneffenheden te verbergen. Geraffineerd – en zó makkelijk!

Tip: voor een natuurlijk effect maak met je poederkwast een ‘3’ op je gezicht: van je voorhoofd via je slapen naar je jukbeen, en van je jukbeen via je kaaklijn naar je kin.

2

Go go glow

Vervolgens is het tijd voor glans. Het Highlighter Palette bevat vier kleuren poederhighlighter die je makkelijk op kunt bouwen: een klein beetje glans of juist een show-stopping glow: het is aan jou! Breng hem strategisch aan op alle plekjes die licht mogen vangen.

Tip: voor een natuurlijk effect breng je de highlighter aan met een penseel, voor een meer intense glow gebruik je gewoon je vingers.

3

Oogverblindend

De ideale mascara maakt je wimpers én langer, én voller. En hij moet alle wimperhaartjes perfect scheiden. Lash Maniac Mascara kan het allemaal. Deze mascara geeft je wimpers dramatisch veel volume en een intens zwarte kleur.

Tip: breng de mascara zigzaggend aan, dan voorkom je dat je wimpers aan elkaar plakken.

4

Volle wenkbrauwen

Mooi verzorgde wenkbrauwen zijn een must, ook als je je make-up verder heel basic houdt. Het enige wat je hoeft te doen is ze licht aan te zetten met Eyebrow Pencil ‘002 Brown’. Met die kleur kun je heel precies dunne en natuurlijke lijntjes trekken, zodat je wenkbrauwen mooi vol ogen.

Tip: leg het potlood een uurtje in de koelkast voordat je ‘m slijpt. Je krijgt dan een extra scherpe punt waarmee je heel nauwkeurig kunt werken.

5

Lippen om te zoenen

Je basislook maak je af met een mooie, neutrale kleur voor je lippen. Matte Lipstick glijdt heerlijk romig over je lippen en geeft een intense kleur die lang houdt. Kleur ‘Rumour’ is zachtroze en geeft je een klassieke nudelook.

Tip: altijd een penseel gebruiken bij het aanbrengen, dan blijft de kleur nóg langer zitten.