Contact Klantenservice Winkelzoeker

Narciso Rodriguez

EEN UITZONDERLIJK EN DONKERDER FACET VAN MUSK
De for her-signatuur met een hart van musk wordt gehuld in een mix van pruim, heliotroop en leder voor een extreem sensuele geur die schaduw combineert met licht en mysterie.
Ontdek het
EN DONKER FACET VAN MUSK, BEDWELMEND EN MYSTERIEUS
De nieuwe geur for her MUSC NOIR staat voor een nieuw soort stoere vrouwelijkheid met mysterieuze en intrigerende elementen. Het is een herkenbare compositie vol sensualiteit en zelfvertrouwen.
ervaar het
"Ik zoek altijd naar manieren om iemands schoonheid te onthullen. Net als een kledingstuk met een perfecte snit en een perfecte pasvorm, zorgt een geur ervoor dat de drager direct opvalt."

Narciso Rodriguez
PARFUMGEHEIM
Voor een nog verleidelijker geureffect brengt u MUSC NOIR en PURE MUSC over elkaar aan. Zo wordt het facet van pruim versterkt en blijft het sensuele hart van musk overeind.

1. Spray for her PURE MUSC

2. Te combineren met for her MUSC NOIR
PERSONALISEER JE GEUR
Chanel
« EEN PORTRET VAN HAAR »
Dit ondoorgrondelijke parfum is een eerbetoon aan de dubbelzinnigheid die elke vrouw in zich draagt waarin schaduw en licht naar elkaar op zoek gaan in een mix van mysterie en extreme sensualiteit.
Ontdek het

 

Met een ruim aanbod parfum, cosmetica en huidverzorging is ICI PARIS XL dé beautyspecialist van Nederland. Ontdek onze acties, promoties, beauty tips en vind een ICI PARIS XL winkel bij jou in de buurt. Bestel onze producten ook eenvoudig online!