Contact Klantenservice Winkelzoeker
 

De Source,
de flacon en zijn bedwelming.

Je flacon hervullen. Vroeger een traditie. Voortaan een avant-gardistisch gebaar. De Source werd geboren om in een verkooppunt je dierbare parfum te hervullen. Ecologisch. En ook economisch. Maar bovendien ook het toevertrouwen van je Angel of Alien flacon aan de consulente die het flacon onder het navulpatroon plaatst dat naar beneden toe smaller wordt om de geur te beschermen tegen de lucht en het licht, om geen druppel te verliezen. Met een eenvoudig gebaar, met een deskundige hand, verheerlijkt dit ritueel de flacon. Het creëert een band tussen het merk en de klant, informeert hem of haar en geeft advies op maat... Service. Luxe.

Mugler
Mugler
Mugler
Mugler

De Eco Refill flesjes, de oneindigheid binnen handbereik.

De ervaring van het hervullen verlengen bij je thuis. Een droom die realiteit wordt. Dankzij de hervulbare flesjes van Angel, Alien, Aura en Womanity, kan de klant zelf haar origineel flesje hervullen. Steeds opnieuw.

Womanity,
het eerste milieuvriendelijke parfum.

Mugler

Een gedurfd parfum creëren. Dat was de wens van Thierry Mugler. Het merk heeft een tedere geur ontwikkeld met positieve energie, een link tussen alle vrouwelijkheden. Womanity, noodzakelijk. Verantwoord, natuurlijk. Een milieustudie heeft toegelaten de impact op het milieu te beperken: voornamelijk lokale productie, beperkt transport, gerecycleerde en recycleerbare kartonnen verpakkingen, hervulbare en demonteerbare flacons om gemakkelijker te sorteren... Een normale zaak voor ons.

Een puur project, een goed doel.

Bescherm de biodiversiteit. Een goed doel die Thierry Mugler ondersteunt. Met Pur Projet, een organisatie die tegen de opwarming van de aarde vecht, heeft het merk zich geëngageerd in een uitgebreid programma in het noorden van Peru: herbebossing en instandhouding van het Amazone regenwoud, bescherming van de traditionele knowhow van de lokale bevolking...

Mugler

Met een ruim aanbod parfum, cosmetica en huidverzorging is ICI PARIS XL dé beautyspecialist van Nederland. Ontdek onze acties, promoties, beauty tips en vind een ICI PARIS XL winkel bij jou in de buurt. Bestel onze producten ook eenvoudig online!