Contact Klantenservice Winkelzoeker

Lippenstift

111 Resultaten

111 Resultaten
25%

BE CREATIVE MAKE UP

be my valentine

glitter lippenstift

  € 14,95 € 11,21 2242,00 €/Kg
20%
Nieuw

SISLEY

phyto rouge

lippenstift

  Adviesprijs € 53,50 € 42,80 1258,82 €/Kg
20%
9

COLLISTAR

unico

lipstick

  Adviesprijs € 29,00 € 23,20 662,86 €/L

Must-have lipsticks


Lipstick is één van de oudste cosmetische producten en heeft al veel trends en tijdperken doorstaan. Ook nu is lippenstift helemaal in, en kan je ze shoppen in veel verschillende kleuren en finishes. Voor een langhoudend effect kies je best voor een liquid lipstick of een matte lippenstift. Een subtiele look bekom je met een sheer lipstick. De look van mooie, gehydrateerde lippen kan je creëren met een crème lippenstift, en voor glans kies je natuurlijk een shiny lipstick uit.


Welke kleur lippenstift past bij mij?


Met lipstick kan je veel en een gewaagde of intense look mag, maar als je het moeilijk vindt om een kleur te kiezen die goed bij jouw huidtint past, dan helpen we je graag verder. Het is vooral belangrijk om rekening te houden met de ondertoon van je huid. Van nude tot rood, van licht tot donker, ontdek welke kleur lippenstift helemaal jou is.

Heb jij een koele ondertoon? Dit merk je aan een roze of rode schijn in jouw huidskleur. Let wel op – natuurlijke roodheid, bijvoorbeeld op je wangen, wil niet zeggen dat je een rode ondertoon hebt. Je kijkt hiervoor best even naar je hals. Koele huidtinten vragen om lippenstift met een blauwige of paarsige ondertoon. Blijf weg van warmte tinten als oranje en geel. Kies voor rood met een blauwige ondertoon of dieprood in een beskleur. Als je het subtiel wil houden, let dan op met lichte tinten en nude tinten, zeker als je aan de lichte kant bent. Zorg dat hier steeds voldoende roze pigmentering in zit, anders zal je er erg vlak uitzien.

Heb jij een warme ondertoon, of een olijfkleurige ondertoon? Kies dan ook voor warme lipsticks, bijvoorbeeld met een oranje ondertoon. Ook nude tinten kunnen voor jou, maar deze mogen zeker geen koele ondertoon hebben en mogen niet lichter zijn dan je eigen huid. Heb je een olijfkleurige ondertoon, kies dan voor warme nudetinten. Voor medium tot warmbruine huidtinten, is een perziknude de beste keuze.

Heb jij een neutrale ondertoon? Dan heb je geluk, want jij kan zowat alle lipsticks dragen. Als je eerder licht bent, pas dan wel op met nude lipstick – ook jij kiest beter voor nudes met een roze ondertoon. Hou ook altijd rekening met de natuurlijke kleur van jouw lippen, want deze zullen bepalen hoe de lipstick eruitziet na applicatie. Heb je donkere lippen, ga dan ook voor eerder donkere liptinten, en omgekeerd.

Met een ruim aanbod parfum, cosmetica en huidverzorging is ICI PARIS XL dé beautyspecialist van Nederland. Ontdek onze acties, promoties, beauty tips en vind een ICI PARIS XL winkel bij jou in de buurt. Bestel onze producten ook eenvoudig online!