Contact Klantenservice Winkelzoeker

Oh yes it's littles night

DRUNK ELEPHANT MAAKT HET VERSCHIL

Drunk Elephant gebruikt uitsluitend ingrediënten die goed zijn voor de gezondheid van de huid of die de integriteit van de formuleringen in stand houden. Wij zijn van mening dat een gezonde huid een gelukkige huid is.

DE SUSPICIOUS 6

Daarom ontwerpen wij producten met optimale pH-waarden, formules die de huid herkent, kleine moleculaire structuren die eenvoudig worden opgenomen en doeltreffende actieve bestanddelen die het hydrolipidische laagje van de huid ondersteunen en beschermen. Maar wat wij niet in onze producten opnemen is net zo belangrijk als de ingrediënten die wij wel gebruiken. Daarom zult je in ons productgamma nooit de ingrediënten vinden die wij de Suspicious 6™ noemen.

 

TAKE A #DRUNKBREAK

 

Met het exclusieve gebruik van Drunk Elephant-producten (dit noemen wij het nemen van een Drunk Break™) wordt je huid geregenereerd en in balans gebracht, voor een gezond resultaat.

ONZE BESTSELLERS

MIXING IS THE NEW LAYERING

Al onze producten zijn zo ontworpen dat ze gecombineerd kunnen worden: dit noemen wij “een smoothie maken”. (Dit geldt voor al onze producten, met uitzondering van onze zonnebrandcrèmes Umbra™ die aan het oppervlak van de huid blijven om deze te beschermen).

“Omdat ik geen producten kon vinden zonder Suspicious 6™, heb ik besloten om ze zelf te maken.”

- Tiffany Masterson, Oprichtster

Met een ruim aanbod parfum, cosmetica en huidverzorging is ICI PARIS XL dé beautyspecialist van Nederland. Ontdek onze acties, promoties, beauty tips en vind een ICI PARIS XL winkel bij jou in de buurt. Bestel onze producten ook eenvoudig online!