Contact Klantenservice Winkelzoeker

Top banner

Welkom bij jouw ICI PARIS XL!

We verwelkomen je graag in alle ICI PARIS XL winkels. Om het veilig te houden gelden er een aantal maatregelen tijdens het shoppen. Hieronder vind je een overzicht!

1. Gebruik een winkelmandje
Om te voorkomen dat het te druk wordt, vragen we je om zoveel mogelijk alleen naar onze winkel te komen. Op basis van de RIVM-richtlijnen bepalen de Beauty Advisors hoeveel klanten er tegelijk naar binnen kunnen. Het is dus mogelijk dat je even buiten moet wachten. Verder vragen we je om te winkelen met een mandje. We weten dan zeker dat er niet te veel mensen tegelijk in de winkel zijn.
2. Desinfecteer je handen
We hebben een hygiënestation vooraan in de winkel om je handen te desinfecteren. We vragen je om dit even te doen voor je begint te shoppen!
3. Houd 1,5 meter afstand van elkaar
Eén van de belangrijkste maatregelen blijft het afstand houden van elkaar. Ook in de winkel vragen we je dus om 1,5 meter te laten tussen jou en andere klanten!
4. Onze Beauty Advisors helpen je graag
Wil je een nieuwe geur ruiken of een nieuwe crème testen? Voel je vrij om de testers te pakken en te proberen of vraag hulp aan onze Beauty Advisors. Ook vragen we je om zoveel mogelijk contactloos te betalen. Op deze manier kunnen we jouw gezondheid én die van onze medewerkers zo goed mogelijk waarborgen.
5. Shop in alle rust en veiligheid online!
Natuurlijk kun je voor al je beauty aankopen ook nog steeds terecht in onze webshop en de app. We doen er alles aan om je bestelling zo snel mogelijk te leveren. Ook kun je gebruik maken van onze Click & Collect service: je bestelt je producten online en haalt ze daarna op in jouw eigen ICI PARIS XL wanneer het jou uitkomt.

Alvast bedankt voor je begrip en je medewerking!

Met een ruim aanbod parfum, cosmetica en huidverzorging is ICI PARIS XL dé beautyspecialist van Nederland. Ontdek onze acties, promoties, beauty tips en vind een ICI PARIS XL winkel bij jou in de buurt. Bestel onze producten ook eenvoudig online!