Contact Klantenservice Winkelzoeker
 
Clarins

Voor Clarins is de plantenwereld een onuitputtelijke bron van inspiratie en innovatie.”

Dr. Olivier Courtin-Clarins

Clarins

Decoderen, extraheren, innoveren. Voor Clarins vormen planten en wetenschap het hart van elke innovatie. Planten hebben een ongeëvenaard vermogen tot zelfregulering, zelfherstel en voortbestaan met een ongebruikelijke kracht om te herleven. Dit zijn eigenschappen die direct van belang zijn voor onze huid. En kennis die de etnobotanisten bij de laboratoria van Clarins al heel lang hebben ontcijferd om de geheimen van schoonheid, welzijn en effectiviteit te begrijpen.

Jean-Pierre Nicolas, etnobotanist en oprichter van de vereniging ‘Jardins du Monde’, die de farmacopee in de gezondheidszorg van de lokale bevolking bevordert, is één van die pioniers die de wereld onderzoekt en voor Clarins de plantaardige schatten ontdekt in dit onuitputtelijke reservoir; de natuur.

Koninklijke planten.

Clarins

De boegbeelden en allereerste producten van Clarins in 1954 waren de gezichts- en lichaamsoliën van 100% pure plantaardige extracten. 64 jaar later behoren ze nog steeds tot de bestsellers. Elke 20 seconden wordt er wereldwijd een olie van Clarins verkocht.*

* planten vormen sindsdien de kern van alle Clarins producten.

Clarins

Met een ruim aanbod parfum, cosmetica en huidverzorging is ICI PARIS XL dé beautyspecialist van Nederland. Ontdek onze acties, promoties, beauty tips en vind een ICI PARIS XL winkel bij jou in de buurt. Bestel onze producten ook eenvoudig online!