background image
Mijn Winkelmandje
Mijn skincare routine met The Inkey List – Beauty Center

Mijn skincare routine met The Inkey List

Gepost op 18/01/2023 in Skincare

Beauty Tips by @Kristi
Laat je inspireren en adviseren door onze Beauty Editors. Lees hoe zij onze producten ervaren:

The Inkey List skincare

Steeds vaker zag ik op social media bekende influencers posten over het merk The Inkey List en hun favoriete producten van dit merk. Dit zorgde er voor dat ik mega nieuwsgierig werd. Ik sprong dan ook een gat in de lucht toen ik hoorde dat wij dit merk gingen verkopen bij ICI PARIS XL!

@iciparisxlnl #ipxlbeautyeditor @kristinaomi88 en haar skincare routine met @theinkeylist #iciparisxl #fyp #skincare #tutorial #fy #theinkeylist ♬ original sound – Mercy

De voordelen van The Inkey List

The Inkey List bestaat uit betaalbare producten voor je huid én hoofdhuid. Het is voor iedereen toegankelijk en ze claimen hoogwaardige ingrediënten te gebruiken die echt resultaat leveren. Ik kon niet wachten om de producten te testen! Hieronder neem ik je mee in mijn skincare routine met de producten van The Inkey List.

Welke cleanser om te reinigen?

Om al mijn hardnekkige make-up te verwijderen, begin ik met de Oat Cleansing Balm. Deze reinigingsbalsem lost make-up op milde wijze op, reinigt en voedt de huid. Dat allemaal zonder mijn huid uit te drogen. Daarna gebruik ik nog de Fulvic Acid Cleanser.Deze verwijdert de overgebleven make-up resten en zorgt voor exfoliatie van de huid. Met dit product zorg ik voor een extra gladde en stralende huid.

Niacinamide: my new favorite ingredient

Niacinamide is een vorm van vitamine B3 en is volgens mij echt overal goed voor. Dit serum breng ik aan na mijn gezichtsreiniging. Bij mij zorgt het er meteen voor dat ik minder ga glimmen gedurende de dag. Ook krijg ik normaal gesproken redelijk snel last van puistjes en sinds ik dit serum gebruik is dat aanzienlijk minder. Mijn poriën lijken nu dus ook minder zichtbaar!

Caffeine Eye Cream

Na het aanbrengen van het serum, gebruik ik de oogcrème. Deze crème bevat cafeïne – wat vocht afdrijvend moet werken en zorgt voor minder ‘puffy’ ogen. Nu moet ik zeggen dat mijn wallen vooral donker zijn en niet heel ‘puffy’. De effectieve werking van het product kan ik dus niet 100% juist beoordelen. Wel kan ik al zeggen dat de crème een fijne structuur heeft, goed uitsmeert en een mooie basis is voor onder mijn concealer.

Moisturize voor een gehydrateerde huid

Ten slotte sluit ik af met de Omega Water Cream moisturizer. Dit is een moisturizer op waterbasis die mijn huid direct hydrateert, maar niet vettig maakt. Deze crème bevat onder andere omega-vetzuren, glycerine, betaïne en niacinamide. Ik vind deze crème heel fijn aanvoelen en ook heel erg mooi onder mijn make-up.

Mijn besluit? Ik vind het hele fijne producten. Voor elk huid ‘probleem’ is er wel een skincare routine samen te stellen. Ook zijn de verpakkingen heel leuk en duidelijk. Er wordt duidelijk beschreven voor wie het product is, wat het doet en wanneer je het moet gebruiken. Een extra voordeel is dat het allemaal super betaalbaar is!

Wil je nog meer beautyproducten ontdekken? Neem dan snel een kijkje op onze ICI PARIS XL webshop!



Article tags: beauty editor Kristi, beauty editors, beauty tips, gezicht, huid, skincare, skincare routine, The Inkey List, tips, trend, verzorging