Contact Klantenservice Winkelzoeker
Verwijder echt elk make-up restje met cleansing balms – Beauty Center

Verwijder echt elk make-up restje met cleansing balms

Gepost op 10/03/2023 in Skincare
cleansing-balm

Genoeg van alle make-up removers die je huid uitdrogen en niet alle make-up resten verwijderen? Droom je van een mooie, gezonde huid die straalt? Ontdek deze essentiële make-up remover cleansing balms om je huid grondig te reinigen!

Wat is een make-up remover cleansing balm?

Make-up remover cleansing balm of butter is een cosmetisch product dat hot en trending is geworden onder de beautylovers. Dit type verzorging om je huid te reinigen krijgt enorm veel waardering om haar balm textuur die al het vuil van je gezicht verwijdert. Zelfs het meest hardnekkige! Wil je zonder schrobben en rode plekken jouw waterproof make-up verwijderen? Cleansing balms to the rescue! 

Wat doet een make-up remover cleansing balm?

De formule van een make-up remover balm lost zelfs de meest hardnekkige make-up op en verwijdert allerlei onzuiverheden op je huid. Hij geeft je huid een diepe reiniging, zonder beschadiging of uitdroging, en levert essentiële voedingsstoffen voor een goede werking van de huidbarrière. Het resultaat? Een mooie, glanzende, gezonde huid en een stralende teint

Een leuke extra: verspil geen wattenschijfjes bij de cleansing balms, want je hebt alleen je handen nodig!

Hoe gebruik je cleansing balms?

De make-up remover cleansing balm heeft een romige textuur, waardoor je hem makkelijk en aangenaam aanbrengt met je vingers. Laat het in alle holtes en plooien van je gezicht lopen en mis geen enkel vuiltje

Je huid reinigen met deze routine? Heel eenvoudig! Neem met je vingers een kleine hoeveelheid cleansing balm en verwarm het tussen je handen om het te laten smelten. Breng nadien aan over je hele gezicht en masseer het goed in met ronddraaiende bewegingen om alle onzuiverheden te verwijderen. Waterproof mascara? Masseer zachtjes je wimpers tot je de mascara niet meer voelt. Spoel ten slotte je gezicht af met lauw warm water en dep het droog. 

Beste cleansing balm voor jouw huidtype?

Last van een droge of gevoelige huid? Goed nieuws! Want de make-up remover cleansing balms zijn geschikt voor alle huidtypes! Op zoek naar een balsem die ook bepaalde huidproblemen bestrijdt, bijvoorbeeld: grove poriën, acne, puistjes? Zoek dan een cleansing balm met de juiste voordelen voor jouw behoeften. Kies één met Japanse houtskool die poriën ontgift of een andere met voedende oliën zoals marula, shea of macadamia die je huid hydrateert en kalmeert. Voor ieder wat wils! 

BP_1193359
BP_1181074
BP_1100278
BP_1084472
BP_742123
BP_1171132
BP_1189264

Wil je nog meer beautyproducten ontdekken? Neem dan snel een kijkje op onze ICI PARIS XL webshop!