background image
Mijn Winkelmandje
Ontdek een nieuwe, spannende geur voor mannen – Beauty Center

Ontdek een nieuwe, spannende geur voor mannen

Gepost op 10/05/2019 in Mannen
intimacysport_1900x1070

Fans van INTIMACY Men opgelet: het merk introduceert een nieuwe herengeur. INTIMACY Men Sport is een frisse geur die kracht en vastberadenheid uitstraalt. Benieuwd? Ontdek hem hier!

Vorig jaar introduceerde INTIMACY de eerste geur voor heren. INTIMACY Men Classic is een frisse maar krachtige geur met spannende geurnoten. Deze geur is bedoeld als ode aan de moderne man en werd direct een succes. Nu komt INTIMACY met een tweede, compleet nieuwe herengeur: INTIMACY Men Sport. Een geur om je energie te geven!

Een gevoel van vrijheid

INTIMACY Men Sport roept een gevoel van vrijheid op. Denk aan een man die zich wil bezinnen en opnieuw opladen in een uitgestrekte woestijnvlakte. Hier vindt hij een nieuw evenwicht dat hem krachtig en vastberaden maakt. Het is een geur voor mannen die weten wat ze willen en hun doel ook bereiken. Een geur voor mannen met temperament - iets voor jou?

Dynamische frisheid

Het eerste wat je ruikt zijn de tintelende noten van bergamot, citroen en mandarijn die zorgen voor een dynamische frisheid. Het hart van de geur bestaat uit een mix van lavendel, witte jasmijn en oranjebloesem. In de basis ruik je sensuele muskus en naaldhout, in evenwicht gebracht met kruidige toetsen van nootmuskaat en patchoeli.

Ultiem gevoel van luxe

De flacon van INTIMACY Men Sport heeft dezelfde look en vorm als die van INTIMACY Men Classic. Het blauwe leder geeft de flacon een luxueuze en gedistingeerde stijl. Het doorzichtige glas brengt de diepblauwe kleur – mysterieus en eindeloos mannelijk – volop tot zijn recht. Naast een eau de toilette is er ook een bijpassende deodorant en een hair & body showergel. Je kunt je dus van top tot teen hullen in deze nieuwe geur!