Contact Klantenservice Winkelzoeker
Brow to wow: zo creëer je waterproof wenkbrauwen – Beauty Center

Brow to wow: zo creëer je waterproof wenkbrauwen

Gepost op 17/07/2020 in Make-up
: zo creëer je waterproof wenkbrauwen

Je hebt net je wenkbrauwen zorgvuldig aangebracht en al zeg je het zelf: ze zijn hélemaal on fleek. Maar het is een warme dag en na een halfuur is de make-up van je brows gegleden. Herkenbaar? Zo creëer je waterproof wenkbrauwen!

Waterproof wenkbrauwen in de zomer: kan dat?

Of je nu enkele kilometers gaat rennen, het zwembad induikt of het gewoon héél erg warm is: je nauwkeurig aangebrachte make-up kan in de zomer al snel vervagen of, erger nog, volledig verdwijnen. Je foundation en oogschaduw heb je misschien al smeltproof gekregen, maar wat met je wenkbrauwen? Volg deze stappen en houd je wenkbrauwen waterproof, zelfs onder de heetste zomerzon.

compactpoeder van BE Creative Make Up
1

Prep je brows

Klaar met je foundation, BB- of CC-crème? Met transparant poeder zoals het Transparant Compactpoeder van BE Creative Make Up zorg je ervoor dat je make-up de hele dag lang op zijn plaats blijft. Het absorbeert immers transpiratie en de overtollige olie die je huid aanmaakt bij hoge temperaturen. Sla je wenkbrauwen niet over, want transparant poeder is de ideale primer voor waterproof wenkbrauwen! Beweeg je make-upborstel goed tussen je wenkbrauwhaartjes zodat je de huid eronder ook goed dekt.

jonge vrouw die wenkbrauwen bijwerkt
2

Kleur binnen de lijntjes

Tijd om je wenkbrauwen in te kleuren! Gebruik een waterproof wenkbrauwpoeder zoals het Brow Power Powder van It Cosmetics dat de look van echt haar creëert, zonder er nep of getekend uit te zien. Liever een gelformule? Dipbrow Pomade van Anastasia Beverly Hills hecht zich zowel aan de huid als de haartjes voor een volle look. Breng het aan met een schuin wenkbrauwpenseel zoals het vegan Pro Artist Tools 12 Wenkbrauwpenseel & spoolie van BE Creative Make Up en bouw de kleur zachtjes op met opwaartse bewegingen.

Encre de Peau All Hours Concealer Pen van Yves Saint Laurent
3

Verstop je foutjes

Oeps, even uitgegleden met je wenkbrauwpotlood of -gel? Waterproof producten gaan er natuurlijk niet zo makkelijk af. Door aan de slag te gaan met make-upremover, riskeer je om je hele look eraf te halen. En dan kan je helemaal opnieuw beginnen ... Corrigeer foutjes daarom met een fijne concealer zoals Encre de Peau All Hours Concealer Pen van Yves Saint Laurent. Die heeft een hoge dekking zodat je alles makkelijk in één veeg camoufleert.

browgal
4

Verzegel met gel

Tevreden met je look? Een waterproof wenkbrauwsealer ‘verzegelt’ je wenkbrauwmake-up zodat water, hitte en transpiratie geen kans meer krijgen. De Clear Eyebrow Gel van The Browgal is bestand tegen water en transpiratie en houdt je wenkbrauwen de hele dag in model!

All Nighter Long Lasting Make-Up Setting Spray van Urban Decay
5

Ready, set, fix!

Wil je helemaal geen risico op uitlopen? Fixeer je look dan met fixeerspray zoals All Nighter Setting Spray van Urban Decay. Die voelt heerlijk luchtig aan op je huid, plakt niet en blijft tot 24 uur lang zitten. Een absolute musthave in de zomer!