background image
Mijn Winkelmandje
Lamya laat zien: zo maak je een catchy colored wing! – Beauty Center

Lamya laat zien: zo maak je een catchy colored wing!

Gepost op 13/09/2019 in Make-up

Gekleurde eyeliner is een big trend dit seizoen! Naast veilige kleuren als blauw en groen kun je ook kiezen voor knallend geel of zuurstokroze. En durf je een écht edgy look, dan kleur je ook je lippen mee!

Regenboogkleuren

Op de catwalks zien we al een paar seizoenen de gekleurde eyeliner voorbijkomen. Je kunt ‘m aanbrengen zoals je gewone eyeliner om er een strakke cateye mee te maken, of wat gedurfder door te gaan voor gekleurde inner corners of een nonchalante urban swipe. Wil je het eens proberen? Creator Lamya laat je zien hoe ze alle regenboogkleuren uit het Equality The Mini Rainbow Velour Liquid Lipsticks Palette van Jeffree Star gebruikt op haar ogen én lippen!

Kies een kleur uit het palette van vloeibare lipsticks

STAP 1

Kies een kleur uit het palette van vloeibare lipsticks. Neem een eyelinerpenseel met een compacte, schuine tip zoals het Eyeliner en Wenkbrauwpenseel van ICI PARIS XL. Haal de sponstip uit de lipstick en neem met het penseel wat kleur op.

Trek een strakke eyelinerlijn boven je bovenste wimperrand en laat die naar buiten toe uitlopen in een mooie wing

STAP 2

Trek een strakke eyelinerlijn boven je bovenste wimperrand en laat die naar buiten toe uitlopen in een mooie wing. Trucje van Lamya: wanneer je de wing iets omhoog laat lopen krijg je direct een open, frisse blik.

Breng de vloeibare lipstick ook aan op je lippen

STAP 3

Breng de vloeibare lipstick ook aan op je lippen. De rest van je make-up hou je sober: zorg voor gestylde wenkbrauwen en een laagje mascara. Meer heeft jouw colored wing niet nodig!

Extra tip

Wil je alleen een colored wing, zonder de gekleurde lippen? Dan kun je in plaats van vloeibare lipstick ook een gekleurde eyeliner gebruiken. Probeer bijvoorbeeld eens Artliner Vloeibare Eyeliner ‘05 Purple Metallic’ van Lancôme, Eau La La Liner ‘Eau La La Pumpkin’ van Sleek of Vloeibare Eyeliner ’02 Kaki’ uit de najaarslook van Guerlain.Article tags: cat eye, eyeliner, kleur, trend, wing