Contact Klantenservice Winkelzoeker
How to: de sunkissed look van BE Creative Make Up – Beauty Center

How to: de sunkissed look van BE Creative Make Up

Gepost op 17/07/2020 in Make-up
Sunkissed look

BE Creative Make Up heeft een zalige zomerlijn ontwikkeld: de Sunset Collection. In deze how to leer je stap voor stap hoe je er een knappe sunkissed look mee creëert. Zo straal jij nog feller dan de zon op die golden hour selfies!

Beeld je even in: je staat op een tropisch strand met een cocktail in de hand in het prachtige licht van golden hour, het uurtje voordat de zon ondergaat. Sta je al daar in gedachten? Nu nog een make-up look die daar perfect bij past, ook al zijn onze zomerplannen dit jaar jammer genoeg heel wat minder tropisch. Dankzij deze sunkissed look met de nieuwe Sunset Collection van BE Creative Make Up waan je je immers meteen op vakantie. De gouden en bronzen tinten passen perféct bij je zonnige zomertint!

But first: een laagje glans

Bereid je huid voor op je make-up én geef haar al een subtiele glans met de Sunset Collection Glow Maximizing Photo Perfecting Face Primer van BE Creative Make Up. Die is 100% vegan en voelt superzacht aan, zodat je hem heel makkelijk in je huid kan blenden. De lichtgevende parels absorberen en reflecteren de natuurlijke straling van je huid voor een radiant finish. Geloof ons: deze stap wil je niet skippen!

primer

Een goede basis

In de zomer wil je natuurlijk geen dikke laag foundation dragen en dankzij je natuurlijke (of fake!) tan is dat gelukkig ook helemaal niet nodig! Een licht laagje CC-crème zoals CC Tinted Correcting Cream SPF 30 van BE Creative Make Up geeft je zeker voldoende dekking en voelt zo fris aan dat je niet eens doorhebt dat je make-up draagt. Mooi meegenomen: hij bevat een zonnefilter die je extra beschermt tegen de zon!

cc-crème

Gouden gloed

No bronzer? No party. Geef je huid dat heerlijke sunkissed effect met de Sunset Collection Glow Maximizing Bronzer van BE Creative Make Up. Breng ‘m aan op die plaatsen waar de zon je huid ‘kust’ voor een natuurlijk resultaat. Dat doe je in de vorm van een 3: van je slapen naar je jukbeenderen en vervolgens je kaakbeen. Ga vervolgens met je kwast ook nog even langs de zijkanten van je neus.

bronzer

Zon op je ogen

Teken een lijntje bronzen eyeliner met de Sunset Collection Liquid Glitter Eyeliner ‘Bronzed Babe’ van BE Creative Make Up. Dat doe je enkel op je bewegende ooglid om een glitteroverdosis te vermijden. Deze vloeibare eyeliner heeft een extreem hoog pigmentatiegehalte met een indrukwekkende metallic glans. Hij blijft ook heel goed zitten, zodat jij je geen zorgen hoeft te maken dat het glitterfeestje op je ogen gaat uitlopen. Vergeet ook je wenkbrauwen niet summerproof te maken!

eyeliner

Werk af met mascara

Geen enkele make-up look is af zonder mascara. Onze favoriet van het moment? Scandalous Lashes Extreme Volume Mascara van BE Creative Make Up. Die combineert de effecten van 3 mascara’s in 1 en geeft je indrukwekkend volume, uitdagende lengte én een sexy krul. Maar overdrijf niet: één laagje is voldoende voor deze natuurlijke look.

mascara

Glossy lips

Op je lippen komt een laagje van de transparante lipgloss Sunset Collection Glitter Lipgloss ‘001 Wanderlust’ van BE Creative Make Up. De zachte en creamy formule smelt meteen op je lippen en voelt niet plakkerig aan. Tip: je kan ‘m ook gebruiken als top coat om over je favoriete lipstick aan te brengen voor een sexy glitter effect. Als je ’t ons vraagt, een absolute must in je beautytas deze zomer!

lipgloss