background image
Mijn Winkelmandje
Steel de show met de Soft-glam make-up look van Huda Beauty – Beauty Center

Steel de show met de Soft-glam make-up look van Huda Beauty

Gepost op 04/07/2022 in Make-up

Beauty Tips by @Nona-Lisa
Laat je inspireren en adviseren door onze Beauty Editors. Lees hoe zij onze producten ervaren:

Huda-Beauty-tantour-Soft-glam-make-up-look

Wil jij net even wat meer uitpakken dan je standaard make-up look? Ik neem je graag mee in mijn favoriete soft-glam make-up routine! Dit is voor mij de ideale look wanneer ik net dat beetje extra wil bij bijvoorbeeld een etentje, terrasje of verjaardag. Met deze Huda Beauty items, steel ook jij de show!

Stap 1: kies de juiste basis voor een mooie egale teint

Ik haal alle oneffenheden eruit met een foundation die niet te dekkend is. Als er plekjes doorheen komen, gebruik ik een concealer om de laatste spots weg te werken. Het geheim voor een mooie soft-glam look is een goede contouring. Mijn favoriete product daarvoor is de Tantour van Huda Beauty, ik gebruik de medium teint. Teken een 3 vanaf je slaap, tot halverwege je kaak. Zorg dat het middelste stuk van de “3” de vorm van je jukbeenderen volgt. Op het eerste gezicht lijkt het een beetje heftig wanneer je dit aanbrengt, maar blend er op los met een kwast of beauty sponge tot de harde lijnen zijn verdwenen.

Het geheel zet ik vast met de Huda Beauty Glowish Luminous pressed powder in Medium Tan, zodat ik aan het einde van de avond er nog nét zo fabulous uit zie.

Stap 2: breng kleur aan voor een glamorous make-up look

Nu de fundering ligt kunnen we verder bouwen met wat kleur. Voor een natuurlijke glow gebruik ik Huda Beauty Glowish Cheeky vegan blush in Berry juicy, deze zorgt voor een levendige teint en een healthy glow! Er zit een kleine glitter in, wat hem net iets extra maakt vergeleken met een andere blushes. Om nog meer definitie te creëren gebruik ik wat highlighter aan de bovenkant van mijn jukbeenderen en op het puntje van mijn neus.  

Ik kan het geen glam noemen zonder een mooie oogschaduw. Huda Beauty heeft prachtige, gepigmenteerde paletten die de hele avond mooi blijven zitten. Voor deze look gebruik ik het Nude palette, met op mijn ooglid de focus op lichte glitters en naar de buitenkant toe een diepere matte kleur.

> van resultaten

Stap 3: de finishing touch voor de perfecte lippen

Bijna klaar! Met de Huda Beauty Power bullet matte in Wedding Day ga je helemaal kissable je avond in! Ik ga expres voor een matte lipstick, zodat de focus bij mijn ogen blijft.

Benieuwd hoe ik het doe? Bekijk onderstaande how-to!Article tags: beauty, beauty editor, beauty sponge, beautyroutine, blush, concealer, contour, contouring, egale teint, glitter, glowish, how to, Huda Beauty, lippen, lippenstift, look, make-up, make-up look, make-up routine, matte lippenstift, matte lipstick, nude palet, oneffenheden, oogschaduw, steel de show, tantour, trend