background image
Mijn Winkelmandje
De perfecte mascara voor jouw wimpers – Beauty Center

De perfecte mascara voor jouw wimpers

Gepost op 02/03/2017 in Make-up
Article02_1900x1070

Hoe vind je in dat enorme aanbod die ene mascara die perfect bij jou past? Het verschil zit ’m vooral in de vorm van het borsteltje. Als je weet wat elke vorm precies doet, wordt kiezen veel gemakkelijker.

Dik

Een dik borsteltje geeft je wimpers extra volume. Doordat de haartjes dicht op elkaar staan, breng je per keer dat je over je wimper gaat, veel mascara op en krijg je dus een opvallende dekking. Lash Queen Feline Extravaganza van Helena Rubinstein zorgt met een hoog gehalte ultrazwarte pigmenten voor volumineuze wimpers en een katachtige blik.

Gebogen

Door de gebogen vorm kan je je wimpers tijdens het kleuren ook mooi opkrullen. Dat zorgt ervoor dat je wimpers veel langer lijken. Grandiôse Mascara van Lancôme geeft je in enkele borstelbewegingen extra volume en gekrulde wimpers met een natuurlijk resultaat.

Puntig

Een puntige mascara is bovenaan smal en wordt naar het einde toe breder. Met de smalle punt kan je gemakkelijk de haartjes in de binnenste ooghoek bereiken. Met het dikkere deel creëer je meer volume. Surrealist Everfresh Mascara van Helena Rubinstein vindt zelfs het kleinste wimperhaartje en zorgt voor volume, lengte en een mooie krul.