background image
Mijn Winkelmandje
Nieuw seizoen? Nieuwe lippenstift! – Beauty Center

Nieuw seizoen? Nieuwe lippenstift!

Gepost op 14/08/2019 in Make-up
Lipstick trends van 2019

Een nieuwe lipstick is een cadeautje voor jezelf. We zetten de nieuwste trends voor je op een rij. Perfect voor de eerste dag op school of je werk - en alle dagen daarna!

Crimson lips

Crimson red

In het najaar worden de kleuren altijd dieper en rijker en dit seizoen is dat niet anders. Voor je lippen is ‘crimson’ absoluut dé trendkleur: met dit diepe donkerrood maak je echt een statement! Zulke fel aangezette lippen geven je direct een flinke portie zelfvertrouwen: ideaal om het nieuwe seizoen te starten!

Nude lips

Nude is here to stay

Ook nude lips blijven we dit seizoen veel zien. Ze maken je make-up compleet wanneer je voor soft tones en een dewy skin kiest. Ga je voor nude, dan is het wel belangrijk dat je de juiste nudetint kiest op basis van de ondertoon van je huid. Voor koele huidtypes zijn de beige- en rozetinten het mooist. Heeft jouw huid een warme ondertoon, ga dan voor een perzik- of karameltint. Met een tint die past bij jouw kleurtype voorkom je een fletse uitstraling en krijg je een zachte, gezonde look.

Verzorgde gloss lipstick

Hydratatiehelden

Wat betreft textuur en finish heb je dit najaar volop keuze. Wil je jouw lippen lekker zacht houden, dan kun je kiezen voor het comfort van hydraterende lipsticks. Omdat ze je lippen extra vocht geven, zien ze er glad en volumineus uit. De zachte satijnglans en intense pigmentatie laten je lippen echt knallen!

Matte rode lippen

Mat: de nieuwe generatie

De tijd dat matte lipsticks droog en stroef waren, is voorbij. De nieuwe matte generatie heeft een crèmeachtige textuur die superlicht en zacht aanvoelt op je lippen. Sommige zijn verrijkt met olie, maar door de mix met poeders krijg je toch die matte finish. Groot voordeel van een matte lipstick: ze houden heel erg lang!