background image
Mijn Winkelmandje
Make-up musthaves voor een naturel look – Beauty Center

Make-up musthaves voor een naturel look

Gepost op 10/01/2019 in Make-up

Creator Lamya laat je in deze tutorial zien hoe je een natuurlijke, frisse en simpele look aanbrengt. Ideaal om het nieuwe jaar mee te beginnen! Benieuwd welke make-up producten je daarvoor nodig hebt? We laten ze graag even zien.

Primer en concealer tips

Voor een fris en natuurlijk resultaat begin je met een egale basis. Daarvoor breng je een primer aan die je huid glad en zacht maakt. Resultaat: je foundation hecht daarna extra goed. Je wenkbrauwen borstel je op en maak je extra vol door met een wenkbrauwpotlood kleine streepjes te zetten. Om ze extra strak te krijgen breng je zowel langs de boven- als de onderkant een concealer aan. Zo omlijn je je wenkbrauwen voor een extra clean resultaat.

Deze make-up producten zijn aanraders:

 

Goed dekkende foundation

Tijd om je foundation aan te brengen. Kies een goed dekkende foundation en breng die aan met een penseel. Werk daarbij voorzichtig over de concealer bij je wenkbrauwen heen. Blend de foundation met je beautyblender zodat je het product goed in je huid werkt.

Zie je nog schaduwen onder je ogen? Met concealer licht je die op. Vergeet ook je binnenste ooghoekjes niet! Tot slot poeder je je huid af. Kies een poeder met een zachte shimmer, zodat je die felbegeerde glow krijgt.

Deze make-up producten zijn aanraders:

 

Blush aanbrengen

Alsof je net een winterwandeling gemaakt hebt: zó moeten je wangen eruitzien! Daarvoor breng je een roze blush aan op de bolling van je wangen. Werk schuin naar boven voor een licht strobing effect.

Vlak boven de blush komt een highlighter voor een subtiele glans. Die breng je ook licht aan op je neusbrug en je slapen, voor een mooi fris resultaat.

Deze make-up producten zijn aanraders:

 

Volume mascara

Omdat je ooglook heel naturel blijft, krijgen je wimpers alle aandacht. Eerst breng je een primer aan die je wimperhaartjes verzorgt en beschermt. Tegelijk krijgen je wimpers al een mooie krulling. De primer boost zo het volume-effect van je mascara!
Breng vervolgens een of meerdere laagjes zwarte mascara aan. Zo kies je de juiste mascara voor het gewenste effect.

Deze make-up producten zijn aanraders:

 

Matte lippenstift

Om je frisse naturel-look helemaal af te maken, kies je een vloeibare roze lippenstift met een mat effect. Volg je liplijn nauwkeurig met de applicator en laat de kleur na aanbrengen even drogen. Niet afhappen! Na een minuut zijn je lippen prachtig mat en geeft de lipstick niet meer af. 

Deze make-up producten zijn aanraders: